Παναθηναϊκός: Έμειναν και με… βούλα Βουγιούκας, Ντένμον, Λεκαβίτσιους

Παναθηναϊκός: Έμειναν και με… βούλα Βουγιούκας, Ντένμον, Λεκαβίτσιους

Παίκτες του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν θα είναι και τυπικά Ιαν Βουγιούκας, Μάρκους Ντένμον και Λούκας Λεκαβίτσιους, αφού τέθηκαν κανονικά σε ισχύ τα συμβόλαιά τους και για τη σεζόν 2018/2019.

a122cc99-denmon_leka_ian_pao_collage
Το χτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού έχει ήδη αρχίσει και Βουγιούκας, Ντένμον, Λεκαβίτσιους είναι μέρος του σχεδιασμού των πρωταθλητών, αφού έμειναν και τυπικά στο ΟΑΚΑ.

Οι “πράσινοι” ως τις 30 Ιουνίου είχαν δικαίωμα να “σπάσουν” τα συμβόλαιά τους για να αποχωρήσουν, ωστόσο μετά τη θετική εισήγηση του Τσάβι Πασκουάλ και την καταληκτική ημερομηνία που παρήλθε και οι τρεις θα συνεχίσουν να φορούν τα πράσινα, για το οποίο σας είχε ενημερώσει το Eurohoops.
AdTech Ad

Ο Ιαν Βουγιούκας, ο οποίος επέστρεψε πέρυσι στο ΟΑΚΑ, συμπληρώνει την τριπλέτα των σέντερ, έχοντας πέρυσι 3,7 πόντους, 1,6 ριμπάουντ σε 8:10” συμμετοχής στην Ευρωλίγκα και 6,8 πόντους, 4,1 ριμπάουντ σε 12:41” στο πρωτάθλημα.

Κλείσιμο
Ο Ντένμον μετά την φετινή παρθενική του χρονιά στα πράσινα, θα είναι και φέτος λύση για τη θέση “2” στην περιφέρεια, με 5,6 πόντους (41,7% στα τρίποντα) σε 13:03” στην Ευρωλίγκα και 8,6 πόντους (40,4% στα τρίποντα) σε 20:05” στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2017/2018.

Για τον Αμερικανό γκαρντ σας είχε ενημερώσει έγκαιρα το Eurohoops ενώ και ο ίδιος με ένα tweet επιβεβαίωσε την παραμονή του…



Οσο για τον Λεκαβίτσιους που αποκτήθηκε πέρυσι από την Ζαλγκίρις, θα αποτελέσει και τη νέα χρονιά το back up του Καλάθη στο “1”, μετά τους 3,9 πόντους, 1,5 ασίστ σε 12:40” στην Ευρωλίγκα και τους 8 πόντους, 3,5 ασίστ σε 19:46” στην Stoiximan.gr Basket League.

Πηγή: www.eurohoops.net


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης