Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Πιέρ Κουντέ στον Ολυμπιακό.
Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως από την Ισπανία προκύπτει πως όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές τα έχουν βρει και παρά το ενδιαφέρον μικρομεσαίων ομάδων της Μαδρίτης (όπως η Ράγιο Βαγεκάνο και η Χετάφε) ο Νιγηριανός θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ως δανεικός στους Πειραιώτες.
Εκείνο που φαίνεται πως απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την οψιόν που θα μπει στον μονοετή δανεισμό του Αφρικανού άσου, ο οποίος αναμένεται να δώσει χρήσιμες λύσεις στην «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή.
Όλα δείχνουν πως οι συζητήσεις εξελίσσονται ομαλά και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει έρθει και στην Ελλάδα για να υπογράψει στη νέα του ομάδα.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.