Λέρος: Έγκλημα ο θάνατος του άνδρα, ομολόγησε ο 18χρονος γιος του
Πατέρας και γιος τσακώθηκαν με τον δεύτερο να του πετάει ένα κυλινδροπίστονο τραυματίζοντας το θύμα στο κεφάλι - Ο νεαρός έχει συλληφθεί, ενώ στους αστυνομικούς είπε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του
Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται τελικά ο θάνατος του άνδρα το απόγευμα της Πέμπτης στη Λέρο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, το έγκλημα διέπραξε ο 18χρονος γιος του άνδρα, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες το έγκλημα σημειώθηκε όταν πατέρας και γιος τσακώθηκαν με τον δεύτερο να πετάει ένα κυλινδροπίστονο στον πρώτο τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Ο νεαρός έχει συλληφθεί, ενώ στους αστυνομικούς είπε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του.
Υπενθυμίζεται ότι το περίπου 50 ετών θύμα παρελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από συνεργείο που διατηρούσε στη Λέρο.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι με τους γιατρούς να μην μπορούν να τον κρατήσουν στη ζωή και να διαπιστώνουν τον θάνατό του.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.