Λίβερπουλ: Γλίτωσε τα χειρότερα από τη Γουότφορντ (3-3) του Μάρκο Σίλβα

Λίβερπουλ: Γλίτωσε τα χειρότερα από τη Γουότφορντ (3-3) του Μάρκο Σίλβα

Η Λίβερπουλ παρουσίασε τεράστια κενά στην άμυνα και δέχθηκε την ισοφάριση από την Γουότφορντ (3-3) στο 4’ των καθυστερήσεων

Λίβερπουλ: Γλίτωσε τα χειρότερα από τη Γουότφορντ (3-3) του Μάρκο Σίλβα
Νέα σεζόν, ίδια προβλήματα. Η Λίβερπουλ ήταν πολύ κακή στο πρώτο μέρος, βελτιωμένη στην επανάληψη, απέδειξε ότι μπορεί να σκοράρει για πλάκα, αλλά και να δεχθεί γκολ για πλάκα. Έτσι, έκανε την ανατροπή (3-2), είχε τον έλεγχο, άλλα έμεινε στο 3-3 με την Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα στην πρεμιέρα, όταν στο 4’ των καθυστερήσεων, δέχθηκε δεύτερο γκολ από κόρνερ, με τον Μπρίτος να σκοράρει πιθανότατα από θέση οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και έφτασαν στο γκολ μόλις στο 8’. Κόρνερ του Χολέμπας, κεφαλιά του Οκάκα και 1-0! Οι παίκτες του Κλοπ είχαν πολλά προβλήματα στη μεσαία γραμμή, δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε φάση, όμως στη μοναδική τους ομαδική προσπάθεια έφτασαν στο γκολ με τον Μανέ να κάνει το 1-1 στο 29’ με την πρώτη προσπάθεια των κόκκινων στο ματς. Η χαρά τους, όμως, δεν κράτησε για πολύ, καθώς ύστερα από αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα ήρθε ο Ντουκουρέ να κάνει το 2-1 στο 32’ από κοντά.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ καλύτερο πρόσωπο. Άρχισαν να κερδίζουν μονομαχίες και στο 55’ έφτασαν ξανά στην ισοφάριση, όταν ο Γκόμες ανέτρεψε τον Σαλάχ και ο Φιρμίνο έκανε το 2-2 με πέναλτι. Δεν πέρασαν παρά 2’ για να φτάσει στην ανατροπή η Λίβερπουλ, όταν ο Φιρμίνο έκανε τη λόμπα και ο Σαλάχ που είχε ακολουθήσει τη φάση φρόντισε να σκοράρει από κοντά στο ντεμπούτο του για το 2-3! Οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια και αν ήταν πιο εύστοχοι θα είχαν καθαρίσει το παιχνίδι. Ο Σαλάχ, όμως, αποδείχθηκε άστοχος και εκεί που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, ήρθε το γκολ για την Γουότφορντ. Γιατί με αυτή τη Λίβερπουλ δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος.

Κλείσιμο
Στο 4’ των καθυστερήσεων οι κόκκινοι δέχθηκαν ξανά γκολ από κόρνερ, με τον Μπρίτος να σκοράρει από κοντά πιθανότατα από θέση οφσάιντ και τον Μινιολέ να φέρει ευθύνη... Φυσικά, δεν υπήρχε χρόνος για τίποτα άλλα, με την Γουότφορντ να σώζει τον βαθμό και την άμυνα της Λίβερπουλ να παραπάει...

Γουότφορντ (Μάρκο Σίλβα): Γκόμες, Γιάνμαατ (18’ Φεμενία), Καμπούλ, Μπρίτος, Χολέμπας, Ντουκουρέ, Τσαλόμπα, Κλέβερλι, Άμραμπατ, Περέιρα (46’ Ριτσάρλισον), Οκάκα (63’ Γκρέι)

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Αλεξάντερ-Άρνολντ (90+1’ Γκόμεζ), Λόβρεν, Μάτιπ, Μορένο, Χέντερσον, Τσαν, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ (86’ Μίλνερ), Μανέ, Φιρμίνο (81’ Οριζί)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης