Σέρχιο Γιουλ: “Ανάμεσα στα φαβορί η Ελλάδα”

Σέρχιο Γιουλ: “Ανάμεσα στα φαβορί η Ελλάδα”

Για τους στόχους της Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ μίλησε ο Σέρχιο Γιουλ ξεχωρίζοντας τέσσερις ομάδες ως σημαντικότερη “απειλή” για την εθνική της πατρίδας του.

Σέρχιο Γιουλ: “Ανάμεσα στα φαβορί η Ελλάδα”
“Η Γαλλία, η Λιθουανία, η Τουρκία και η Ελλάδα” είπε ο 29χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης σχολιάζοντας τις πιο δυνατές αντιπάλους της Ισπανίας στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Συμπλήρωσε: “Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε τον δικό μας δρόμο πηγαίνοντας βήμα-βήμα. Θα προετοιμαστούμε καλά και θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα φιλικά, ώστε να είμαστε καλά στο τουρνουά και να διεκδικήσουμε ένα από τα μετάλλια”.

Για την απουσία του Νίκολα Μίροτιτς δήλωσε: “Κατανοούμε την απόφαση. Είναι χωρίς συμβόλαιο. Η απουσία του δημιούργησε μεν πρόβλημα, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να καλύψουμε το κενό του”.

Μίλησε επίσης για την απόφασή του Σέρχιο Ροντρίγκεθ να υπογράψει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας λέγοντας: “Δεν είναι καλό ότι ένας βασικός μας αντίπαλος όπως η ΤΣΣΚΑ ενισχύθηκε έναν τέτοιο παίκτη. Θα μας λείπει πολύ, αλλά του εύχομαι λιγότερη τύχη όταν παίξει απέναντί μας”.

Κλείσιμο
Πηγή : www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης