Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ… κέρδη

Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ… κέρδη

Οι αγώνες του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ στον 3ο προκριματικό γύρο μας υπόσχονται καλά κέρδη, αν παίξουμε ψύχραιμα, στη βάση ότι δεν έχουν, ακόμα, ξεκινήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα των χωρών, οπότε οι ομάδες είναι ανέτοιμες. Επίσης, οι «Εμπνεύσεις» έχουν σημειώσει πολλές επιτυχίες μέχρι τώρα και κάτι έχουν να μας πουν.

Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ… κέρδη
Άγιαξ – ΠΑΟΚ: Τρίτος προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα βήμα πριν από τα πλέι οφ που οδηγούν στους ομίλους. Τόσο ο Αγιαξ, όσο και ο ΠΑΟΚ δεν έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, παρά μόνο φιλικά. Ο Άγιαξ στο τελευταίο φιλικό έφερε εντός έδρας 2-2 κόντρα στη Μαρσέιγ. Δεν είναι μεν τίποτα το φοβερό, αλλά παίζει αυτό το τυπικό κονσερβαρισμένο ολλανδικό ποδόσφαιρο. Το ρεαλιστικό, το μεθοδευμένο. Ο ΠΑΟΚ έχει σαφώς καλύτερες μονάδες από τον Άγιαξ, αλλά πρέπει να «δέσουν» μεταξύ τους, ειδικά στην άμυνα, όπου δέχεται εύκολα το γκολ. Ο φετινός στόχος του με τις καλές μεταγραφές που έκανε, είναι οι όμιλοι. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο του 1.65 της betshop με το 2.20 για goal-goal.

Ολυμπιακός – Χάποελ Μπερ Σεβά: Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερη ομάδα, αυτό δεν συζητείται. Και καλύτερους παίκτες έχει. Στα φιλικά, ωστόσο, δεν τα πήγε καλά, προέρχεται και από εύκολη ήττα 3-1 από τον Ατρόμητο, ενώ αν εξαιρέσουμε το ματς με την Κλαμπ Μπριζ (0-0), δέχεται εύκολα το γκολ, καθότι έχει πρόβλημα στην άμυνα, ειδικά μετά την φυγή του Ρομπέρτο. Οι Ισραηλινοί από την μεριά τους απέκλεισαν την Σερίφ Τίρασπολ στον προηγούμενο γύρο, με νίκη 3-2 εντός έδρας, όπου τους δόθηκαν τρία πέναλτι και πήραν 0-0 στη Μολδαβία. Είναι καλοί αμυντικά, ενώ επιθετικά δεν λένε και πολλά πράγματα. Εκτός αυτού, προέκυψε και μεγάλο πρόβλημα, καθότι δυο βασικοί παίκτες, ο Νιγηριανός επιθετικός Τζον Όγκου με τον Ισραηλινό Μαόρ Μπουζάγκλο ζήτησαν να φύγουν μετά το ματς με τον Ολυμπιακό! Η λογική λέει να παίξουμε το άσο ημίχρονο, άσο τελικό της betshop που προσφέρεται στο 1.85 καθώς και το under στο 2.05, αλλά και το no goal στο 1.65.

Ροστόφ – Άντερλεχτ:
Κλείσιμο
Η ρωσική Ροστόφ με τη βελγική Άντερλεχτ δεν έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, παρά μόνο φιλικά. Χαρακτηριστικό του μεταξύ τους αγώνα είναι ότι η Ροστόφ στηρίζεται στην άμυνά της για να παίρνει αποτελέσματα και η Άντερλεχτ στην επίθεσή της. Η Ροστόφ, όπως όλες σχεδόν οι ρωσικές ομάδες, ρίχνουν πολύ χρήμα στην αγορά. Εκεί παίζει ο Νομπόα του ΠΑΟΚ, ο Ντουμπιά, ο Μπαστός. Οι Βέλγοι αποδυναμώθηκαν σε δυο κύριες θέσεις. Αυτή του τερματοφύλακα, καθότι έφυγε ο Προτό και στην επίθεση, με την φυγή του Ντζούρισιτς. Η λογική λέει να ρισκάρουμε το Χ ημίχρονο, Χ τελικό της betshop που δίνεται στο 4.70 και το under στο 1.55.

Φενέρμπαχτσε – Μονακό: Κι οι δυο ομάδες έχουν μόνο φιλικά παιχνίδια στα πόδια τους. Κι οι δυο ομάδες έχουν σούπερ σταρ στο ρόστερ τους. Κι οι δυο ομάδες είναι πλούσιες. Οι Τούρκοι έχουν στην επίθεση το Βαν Πέρσι, ο οποίος, όμως, είναι τσακωμένος με τον προπονητή του Περέιρα, πρώην του Ολυμπιακού. Ο διεθνής γκολκίπερ Βολκάν Ντεμιρέλ είναι εγγύηση, όπως και ο έτερος επιθετικός Αμινίκε. Η Μονακό έχει πολύ καλή άμυνα με τον πρωταθλητή Ευρώπης Πορτογάλο Ρικάρντο Καρβάλιο και τον Πολωνό Γκλικ που έλαμψε στο Γιούρο της Γαλλίας. Έχει τον Πορτογάλο Ζοάο Μουτίνιο στα χαφ και στην επίθεση τον Ρανταμέλ Φαλκάο που επέστρεψε από την Τσέλσι. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ της betshop που δίνεται στο 3.10. Καλό είναι να το συνδυάσουμε με το under στο 1.55.

Αστάνα – Σέλτικ: Η Αστάνα είναι ομάδα του Καζακστάν και πλούσια. Στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έβγαλε έξω την Ζαλγκίρις Βίλνιους από οποία πήρε ισοπαλία 0-0 στη Λιθουανία και τη νίκησε 2-1 στην Αστάνα. Το πλεονέκτημά της σε σχέση με την Σέλτικ είναι ότι το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη. Έχει και καλούς παίκτες, όπως ο Κολομβιανός Κάνιας, ο Σκοπιανός Ιμπραϊμι και φυσικά, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γκαζαμπάγεφ. Είναι αήττητη στα πέντε τελευταία ματς. Η Σέλτικ έριξε κόσμο και κοσμάκη στον «κουβά» στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν έχασε 1-0 από τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ. Στον επαναληπτικό, βέβαια, όπως αναμενόταν, νίκησε, 3-0. Στο τελευταίο φιλικό πριν παίξει με την Αστάνα, έφερε 1-1 στη Γλασκώβη με τη Λέστερ. Η λογική λέει να διαλέξουμε το 3.15 της betshop στο Χ και το 1.55 του under.

Ρόζενμποργκ – ΑΠΟΕΛ: Η νορβηγική Ρόζενμποργκ απέκλεισε τη σουηδική Νόρσεπινγκ στον προηγούμενο γύρο. Νίκησε 3-1 στη Νορβηγία και στον επαναληπτικό έχασε 3-2 στη Σουηδία, ενώ είχε προηγηθεί 2-0. Στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, το οποίο είναι σε εξέλιξη, διέλυσε 6-0 την Χάουγκενσταντ, έχοντας σε τρελά κέφια τον μέσο της Βίλχιαμσον, που πέτυχε δυο γκολ και έδωσε μία ασίστ. Ήταν το πρώτο ματς μετά από αρκετό καιρό, που η Ρόζενμποργκ δεν δέχτηκε γκολ. Ο ΑΠΟΕΛ στον προηγούμενο γύρο έβγαλε έξω την ουαλική Δε Νιού Σεντς, με 0-0 στην Ουαλία και 3-0 στην Κύπρο. Στο τελευταίο φιλικό πέτυχε κι αυτός μεγάλη σε έκταση νίκη, 5-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop για άσο ημίχρονο, άσο τελικό στο 3.10 και να ποντάρουμε, επίσης, ότι ο ΑΠΟΕΛ θα σκοράρει, που δίνεται στο 2.50.

Σπάρτα Πράγας – Στεάουα Βουκουρεστίου: Τρίτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Τόσο το πρωτάθλημα στην Τσεχία, όσο και αυτό στην Ρουμανία, δεν έχουν, ακόμα ξεκινήσει και οι ομάδες έδιναν φιλικά ματς μέχρι τώρα. Σ’ αυτά, η Σπάρτα δεν τα πήγε καθόλου καλά. Στα τέσσερα τελευταία ματς, έχει τρεις ήττες και στο τελευταίο δυνατό τεστ, έφερε 0-0 εντός έδρας με την Φενέρμπαχτσε. Δείχνει να της λείπει η περσινή σπιρτάδα, ιδιαίτερα στην επίθεση. Δεν είναι σίγουρα σε καλή κατάσταση. Η Στεάουα, από τη μεριά της, έχει μόνο νίκες στα φιλικά. Σ’ ένα από αυτά, κατάφερε να γυρίσει το 0-3 από τον ΠΑΟΚ και να το κάνει 4-3. Στο τελευταίο ματς για το κύπελλο έχασε άπειρες ευκαιρίες, αλλά κατάφερε τελικά να νικήσει 2-1 στην παράταση την Γκονγκόρντια. Δεν είναι χαμένη από χέρι στην Τσεχία. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το Χ ημίχρονο άσο τελικό που προσφέρεται στο 4.15 από τη betshop και το under στο 1.70.

Σεντ Ετιέν – ΑΕΚ: Τρίτος προκριματικός γύρος στο Γιουρόπα Λιγκ. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από φιλικά ματς. Στα δυο που έπαιξε η Σεντ Ετιέν, έχασε στην έδρα της 2-1 από την Αϊντχόβεν και 4-1 από τη Λωζάνη. Έδειξε ότι έχει πρόβλημα στην άμυνα, αλλά διαθέτει τον ίδιο κορμό με πέρυσι, θα βρει τα πατήματά της και θα συνέλθει. Είχε και καλές στιγμές στο παιχνίδι. Από τη μεριά της ΑΕΚ ξαναγυρίζει μετά από τρία χρόνια στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Κι αυτή έχει νέα πρόσωπα στο ρόστερ της και στα φιλικά, έδειξε να στηρίζεται πολύ στην άμυνά της. Πολύ δύσκολα δέχεται γκολ, ενώ επιθετικά το νέο της μεγάλο απόκτημα, ο Πορτογάλος Ούγκο Αλμέιδα, είναι ανέτοιμος. Η λογική λέει να προτιμήσουμε στον άσο της betshop που δίνεται στο 1.60 και να το συνδυάσουμε με το under και το no goal που προσφέρονται στο 1.60 και τα δύο.

Παναθηναϊκός – ΑΙΚ: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την σουηδική ΑΙΚ κι έχει τον πρώτο λόγο να πάρει τη νίκη. Έχει αλλαγμένη ομάδα σε σχέση με πέρυσι, έγιναν πολύ καλές προσθήκες κυρίως στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή, η απόκτηση του Λεντέσμα προσφέρει ποιότητα. Είναι ένα θέμα αν δεν παίξει ο Λέτο που υποφέρει από τραυματισμό. Όπως και να’ χει, όμως, ο Παναθηναϊκός θα βρει τον τρόπο να νικήσει. Η ΑΙΚ απέκλεισε την Εουρόπα από το Γιβραλτάρ με δυο νίκες στον προηγούμενο γύρο. Προέρχεται κι από εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της Χάμαρμπι, ενώ μέχρι αυτό το ματς, όλα της τα παιχνίδια ήταν στο under. Ποντάρει στην άμυνά της που είναι πολύ καλή. Η λογική λέει να ασχοληθούμε με τον άσο, που δίνεται από τη betshop στο 1.55, το 2.35 του goal – goal, καθώς και το 1.60 του over. 

Αλκμααρ – ΠΑΣ: Είναι το πρώτο επίσημο ματς για την ολλανδική Άλκμααρ, ενώ ο ΠΑΣ όπως είναι γνωστό, προκρίθηκε εις βάρος της Οντ στον προηγούμενο γύρο με νίκη 3-0 στα Γιάννινα και ήττα 3-1 στην παράταση στη Νορβηγία. Στην πρόβα τζενεράλε, η Άλκμααρ διέλυσε 3-0 τη Χέρτα Βερολίνου. Είναι σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΣ. Η λογική, συνεπώς, λέει, να παίξουμε τον άσο ημίχρονο, άσο τελικό στο 1.85 της betshop. Επίσης, το 2.00 για 2-3 γκολ είναι μια χαρά.

Λιλ – Καμπάλα: Η γαλλική ομάδα θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι, ενώ η Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν παίζει μόνο επίσημα τους τελευταίους δυο μήνες, καθότι είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα. Μάλιστα, έπαιξε και δυο προκριματικούς γύρους στο Γιουρόπα Λιγκ, βγάζοντας έξω πρώτα την Σαμτρέντια και μετά, την ΜΤΚ από την Ουγγαρία. Η Λιλ είναι ομάδα του under στα φιλικά της. Νικάει στο γκολ ή φέρνει «λευκή ισοπαλία». Δεν έχασε φιλικό ματς. Η Καμπάλα στα οκτώ τελευταία ματς δεν ξέρει τι είναι ισοπαλία, έχει έξι νίκες και δυο ήττες. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 1.45, το 1.65 στο under και το 1.65 να μη βάλει γκολ η Καμπάλα. 

Λουκέρνη – Σασουόλο: Δύσκολο στην πρόβλεψη ματς. Η ελβετική Λουκέρνη έφερε σούπερ αποτελέσματα στα εντός έδρας φιλικά της, 1-0 την Καϊζερσλάουτερν και 4-2 τη Σάλκε. Έχει γρήγορους επιθετικούς κι όταν βρούνε χώρο, χτυπάνε. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Λουγκάνο. Η Σασουόλο είναι κλασική ιταλική ομάδα, με δόγμα της «πρώτα η άμυνα». Φυσικά κι είναι ανώτερη σαν ομάδα, όμως, έχει δώσει μόλις ένα φιλικό μέχρι τώρα. Λογικά, πάει να πάρει ισοπαλία για να προκριθεί στη ρεβάνς. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.20.

Βιντεότον – Μίντιλαντ: Η ουγγρική Βιντεότον έπαιξε δυο προκριματικούς γύρους στο Γιουρόπα Λιγκ και μέχρι εδώ που έφτασε, καλά είναι. Σχεδόν ακατόρθωτο να προκριθεί εις βάρος της δανέζικης Μίντιλαντ. Κι αυτή έπαιξε προκριματικό γύρο, έβγαλε έξω εύκολα τη Βαντούζ. Στο τελευταίο της ματς, διέλυσε 4-0 εκτός έδρας τη Νόρζελαντ. Η λογική λέει ότι το διπλό της betshop στο 2.45 είναι «δώρο». 

Ντομζάλε – Γουέστ Χαμ: Τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην ομάδα από την Σλοβενία και την αγγλική Γουέστ Χαμ. Η λογική λέει ότι για να έχει αξία το ποντάρισμά μας, θα πρέπει να ακουμπήσουμε τα χρήματά μας στο διπλό ημίχρονο διπλό τελικό που δίνεται στο 2.25 από τη betshop και να το συνδυάσουμε με το 1.90 να μη βάλει γκολ η Ντομζάλε. Καλή περίπτωση είναι να παίξουμε και το 2.00 για 2-3 γκολ.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Τρέντσιν – Λέγκια Βαρσοβίας: Ο άσος ημίχρονο, άσος τελικό της betshop στο 4.95 είναι «δώρο».
Άστρα Πλοέστι – Κοπεγχάγη: Το διπλό της betshop στο 2.35 μπορούμε να το συνδυάσουμε με το 2.45 στο over.
ΑΕΚ Λάρνακας – Σπάρτα Μόσχας: Το διπλό στο 2.10 της betshop σε συνδυασμό με το under στο 1.65 και το no goal στο 1.80 είναι ευκαιρία.
Λιλ – Καμπάλα: Το σκορ 1-0 ημίχρονο, 1-0 τελικό της betshop δίνει απόδοση 11.0.
Αμπερντίν – Μάριμπορ: Το 2.20 στον άσο της betshop με το 2.10 στο over είναι μια χαρά.
Παντούρι – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό της betshop στο 4.35 είναι «λουκούμι».
   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης