Με μια πειστική εμφάνιση και νίκη 2-0 απέναντι στην Άντερλεχτ, η ΑΕΚ έκλεισε θέση στη League Phase του Conference League, γεμίζοντας ικανοποίηση τον κόσμο της στην OPAP Arena. Ο Μάρκο Νίκολιτς, στις δηλώσεις του, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας, ενώ έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας ότι η «Ένωση» έχει ακόμα πολύ δρόμο βελτίωσης μπροστά της.
«Παίξαμε το παιχνίδι που θέλαμε»
Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του ακολούθησε στο ακέραιο το πλάνο που είχε σχεδιαστεί:
«Αυτό είναι το παιχνίδι που θέλαμε να κάνουμε. Παίξαμε με συγκέντρωση, ήμασταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο μέρος, ενώ υπήρξαν στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο που επιλέξαμε πιο συντηρητική προσέγγιση. Απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Άντερλεχτ, η πρόκριση αποκτά ιδιαίτερη αξία».
Τα «κενά» και η επόμενη μέρα
Ο Νίκολιτς σημείωσε ότι η ΑΕΚ μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει:
«Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Σήμερα πήραμε τη νίκη με σημαντικές ελλείψεις. Ο Γκατσίνοβιτς και ο Περέιρα ήταν εκτός, ο Ζίνι και ο Λιούμπισιτς δεν βρίσκονταν στο 100%, ενώ έλειψε και ο Μάνταλος μετά την αποβολή του στο προηγούμενο παιχνίδι».
Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Νίκολιτς στους φιλάθλους που γέμισαν την OPAP Arena και έσπρωξαν την ομάδα στη νίκη.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση