Μπακς - Πέισερς 108-125: «Άλωσαν» το Μιλγουόκι με Σιάκαμ και ισοφάρισαν τη σειρά - Δείτε βίντεο

Μπακς - Πέισερς 108-125: «Άλωσαν» το Μιλγουόκι με Σιάκαμ και ισοφάρισαν τη σειρά - Δείτε βίντεο

Oι Πέισερς έδειξαν τα δόντια τους στο Game 2, εκμεταλλεύτηκαν το κενό του Γιάννη και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1 μετά το 108-125

siacam
Στο πρώτο ματς της σειράς, ο Λίλαρντ είχε κάνει μυθικό πρώτο ημίχρονο οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη παρά την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στο Game 2 όμως δεν μπόρεσε το Μιλγουόκι να κρύψει ξανά το κενό του Greek Freak. Οι Πέισερς ήταν εξαιρετικοί, μοίρασαν τη μπάλα και έφυγαν με το σπουδαίο διπλό με 108-125 από το Μιλγουόκι, ισοφαρίζοντας τη σειρά του πρώτου γύρου της Ανατολής. Πλέον οι μάχες θα μεταφερθούν στην Ιντιάνα για τα δύο επόμενα ματς.

Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers Full Game 2 Highlights | Apr 23 | 2024 NBA Playoffs


Φοβερός Σιακάμ

Ο Σιάκαμ ήταν απολαυστικός κάνοντας πολλές ζημιές στους Μπακς και το κοντέρ έγραψε 37 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ double double πέτυχε ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον που τελείωσε το ματς με 12 πόντους και 12 ασίστ. Μάλιστα ο πρώην παίκτης των Ραπτορς έκανε και ρεκόρ καριέρας στα play off σε μια μαγική εμφάνιση. Είχε πάρει και το πρωτάθλημα με τους Καναδούς το 2019, αποκλείοντας τα ελάφια στην postseason. Το τρίτο δωδεκάλεπτο τελείωσε με το σκορ στο 83-92, αλλά στη συνέχεια οι Πέισερς πάτησαν γκάζι και... καθάρισαν τη νίκη. Άλλωστε είναι μια ομάδα που λατρεύει την επίθεση και να πηγαίνει τα ματς της σε υψηλό σκορ.

Κλείσιμο
Pascal Siakam EXPLODES For Playoff CAREER-HIGH! 🔥 | April 23, 2024


Από την άλλη πλευρά το πάλεψε ξανά ο Λίλαρντ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είχε 34 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Μίντλετον σταμάτησε στους 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και τις 6 ασίστ.

Οι Πέισερς έπαιξαν όμορφο μπάσκετ με φοβερή κυκλοφορία μπάλας, ήταν ομαδικοί, μοίρασαν τη μπάλα στην επίθεση και κατάφεραν να κάνουν franchise record στις ασίστ, τελειώνοντας με 38 παρακαλώ σε ένα απίθανο show στο Μιλγουόκι. Πιστοποίησαν τον τίτλο τους σαν μια από τις πιο fun to watch ομάδες στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Με σκόνη ξύπνησε και σήμερα η Αττική - Πότε υποχωρεί το πορτοκαλί πέπλο, πού θα βρέξει

Αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας και «κούρεμα» στα πρόστιμα από το 2025

Τέλος το Survivor για τον Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης