Survivor 2024: Τον έριξαν στον τάκο για 3η συνεχόμενη φορά, αλλαγές στις ασυλίες - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Τον έριξαν στον τάκο για 3η συνεχόμενη φορά, αλλαγές στις ασυλίες - Δείτε βίντεο

Η τουρκική αποχώρηση, ο λόγος της υπερβολικής αντίδρασης του Σταμάτη, ο τραυματισμός του Φάνη και η μάχη για την 1η ασυλία της εβδομάδας

MixCollage-27-May-2024-02-51-AM-7144
Με τους Κόκκινους να γνωρίζουν την ήττα και να ρίχνουν ξανά στον τάκο τον Χριστόφορο Ταξίδη ξεκίνησε η 21η εβδομάδα του Survivor 2024 η οποία θα έχει τρεις αγώνες ασυλίας από τους οποίους ο μονομάχος που δεν θα τα καταφέρει να έχει ακόμα μια ευκαιρία σε μια μάχη κόντρα στους Γιώργο Παπαχαραλάμπους και Δώρα Νικολή.

Το επεισόδιο της Κυριακής (26/5) ξεκίνησε με την τελική μονομαχία αποχώρησης του τουρκικού survivor με τη Ναγκιχάν να μην τα καταφέρνει και να αποχαιρετάει τον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jrlkbfspa1)


Κλείσιμο
Στην ελληνική πλευρά ο χαμένος της υπόθεσης ήταν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο οποίος όμως θα έχει την δεύτερη ευκαιρία του όπως και η Δώρα Νικολή, ενώ οι τρεις νικητές της μονομαχίας την προηγούμενη Πέμπτη μίλησαν την παραμονή τους για ακόμα μια εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Χαρούμενος που και τα κατάφερε στη μονομαχία και είδε το βίντεο της αγαπημένης του ήταν ο Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος αναφέρθηκε στο πόσο τον βοήθησε αυτό ψυχολογικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jsx433cczd)


Ο Χριστόφορος Ταξίδης στάθηκε περισσότερο στον Σταμάτη Ταλαδιανό και τις υπερβολικές του αντιδράσεις.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jsmemwkn75)


Ο Σταμάτης Ταλαδιανός εξήγησε τους λόγους που αντέδρασε υπερβολικά στην μονομαχία. Ο παίκτης των Μπλε παραδέχθηκε πως «μια δύσκολη δοκιμασία πέρασε και η αλήθεια είναι ότι ένιωθα τα συναισθήματα μου μέσα σε ένα roller coster. Προσπαθούσα πραγματικά να βρω δύναμη για τη συνέχεια, να βρω ψυχική δύναμη για να μπορέσω να τρέξω και να καταφέρω να κερδίσω. Το μυαλό μου δεν ήταν καθόλου εκεί, δεν ήμουν καθόλου συγκεντρωμένος, σκεφτόμουν πάρα πολλά πράγματα. Σκεφτόμουν κάτι το οποίο είναι ένα προσωπικό, δικό μου, θέμα που έχει να κάνει με την έξω μου ζωή. Κάτι το οποίο το κουβαλάω εδώ και πάρα πολύ καιρό μέσα μου. Τα παιδιά με βοήθησαν, μου έδωσαν δύναμη, μου άνοιξαν εκείνη τη στιγμή τα μάτια στο ότι «έχεις έναν στόχο μπροστά σου και ό,τι κι αν είναι αυτό, το οποίο σε απασχολεί, θα υπάρχει εκεί για να μπορέσεις να δεις τι συμβαίνει όταν θα βγεις από το παιχνίδι». Κάπου εκεί νομίζω πως άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά. Άρχισα να βρίσκω τη δύναμη μου, την ψυχολογική μου δύναμη, για να μπορέσω τα πόδια μου και να τρέξω. Να φτάσω έτσι στον τελικό στόχο και να καταφέρω να κερδίσω. Κάτι το οποίο ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Πραγματικά ευχαριστώ πάρα πολύ και τα παιδιά, που ήταν δίπλα μου. Σίγουρα και τον εαυτό μου που κατάφερα και τα… έβαλα γιατί πάλευα με τον εαυτό μου, πάλευα με το μέσα μου, για να μπορέσω να φτάσω στη νίκη και να καταφέρω να βρίσκομαι ασφαλής».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jsur4ohuux)


Πριν τον αγώνα για την 1η ασυλία, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια σημαντική ανακοίνωση που αφορούσε την εξέλιξη του Survivor 2024 για όλη τη διάρκεια της 21ης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, εξήγησε πως θα διεξαχθεί η επόμενη αποχώρηση και οι αγώνες ασυλίας. Οι κόκκινοι και οι μπλε θα τρέξουν για τρεις αγώνες ασυλίας αυτή την εβδομάδα κι όχι για τέσσερις. Οι τρεις υποψήφιοι θα μονομαχήσουν σε πρώτη φάση κι αυτός που θα βρεθεί να «αποχωρεί» από αυτές τις αναμετρήσεις θα έχει επίσης μια δεύτερη ευκαιρία όπως η Δώρα Νικολή κι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Αφού στην τελική μονομαχία θα αναμετρηθεί μαζί τους μέχρι να προκύψει ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει το Survivor 2024 και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Με αυτές τις αλλαγές θα κλείσει η τελευταία εβδομάδα πριν από την οριστική διάλυση των ομάδων, καθώς από την 22η εβδομάδα το ριάλιτι περνά στις ατομικές ασυλίες και όλα πάλι θα παίζονται διαφορετικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jtbdv2cky1)


Στο στίβο μάχης για την 1η ασυλία της εβδομάδας οι δύο ομάδες κράτησαν επαφή μέχρι το 6-6, όμως μετά οι Μπλε πήραν κεφάλι και το κράτησαν μέχρι τέλους. Μάλιστα στο best of ο Φάνης Μπολέτσης είχε μια πτώση που σόκαρε πάλι συμπαίκτες και αντιπάλους, όπως αυτή που του βγήκε ο ώμος πριν από μερικές ημέρες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ju92q0bzrd)


Ο παίκτης όμως δεν το έβαλε κάτω και παρά τον έντονο πόνο που είχε τελείωσε την αναμέτρηση, φέρνοντας τη νίκη με 12-9 και την 1η ασυλία στη μπλε ομάδα, κλαίγοντας από τους πόνους. Η εξέλιξη αυτή τον έκανε να καταρρεύσει, σκεπτόμενος τη συνέχειά του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jv0gqcp7b5)


«Θα το παλέψω μέχρι τέλους», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Φάνη την ώρα του ceremony, με τον Ντάνιελ να τονίζει πως είναι ένας πραγματικός Survivor και πως τον στηρίζει: «Σίγουρα θα είναι στον τελικό, ακόμα κι αν τρέχει με ένα χέρι», πρόσθεσε για τον συμπαίκτη του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jv5mu93f35)


Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με την συζήτηση να ξεκινάει από τον Φάνη Μπολέτση και τον νέο του τραυματισμό, με τον παίκτη των Μπλε να τονίζει πως θα προσπαθήσει να το παλέψει μέχρι τέλους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jvbzf2e09l)


Από την πλευρά του ο Ντάνιελ εξέφρασε το παράπονό του για την συμπαίκτρια του Δώρα θεωρώντας πως δεν έδωσε το 100% κόντρα στην Δαλάκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jw1yorh9ft)


Οι κόκκινοι ψήφισαν τον 1ο υποψήφιο για αποχώρηση, επιλέγοντας για ακόμη μια φορά τον Χριστόφορο Ταξίδη. Ο παίκτης έρχεται από δύο συνεχόμενες εβδομάδες μονομαχιών και είναι η 6η φορά συνολικά που βρίσκεται στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jwvrh6pdll)


«Ξανά μονομάχος! Πάμε για έκτη φορά. Δεν το συζητήσαμε μεταξύ μας αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας, τρεις επιλογές είχαμε και για μένα δύο» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jrvd0dsoxt)






Ειδήσεις σήμερα

Προκλητικός Ράμα κατά Ελλάδας: Υποχρέωσαν τους αδερφούς μας να αλλάξουν τα ονόματά τους, κηλίδα ντροπής στην ιστορία

Κρήτη: Τα αντιεμβολιαστικά κηρύγματα και η μάχη κατά της μάσκας - Ο Μητροπολίτης που αρνήθηκε να διαβάσει το Ευαγγέλιο

Βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο του Κώστα Καραφώτη με την Κάτια Μάνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης