Χόλγκερ Ρούνε: Στο TATΟΪ Club ο τελευταίος τενίστας που κέρδισε τον «βασιλιά» Τζόκοβιτς σε τελικό Masters - Βίντεο

Χόλγκερ Ρούνε: Στο TATΟΪ Club ο τελευταίος τενίστας που κέρδισε τον «βασιλιά» Τζόκοβιτς σε τελικό Masters - Βίντεο

Ο αγώνας επίδειξης ανάμεσα στον Ρούνε και στον Τσερούντολο θα διεξαχθεί την Δευτέρα 22 Απριλίου - Ο 20χρονος Δανός έχει φτάσει στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει κερδίσει δις το Νο1 κόσμου

rune_gerundolo_2
Την ευκαιρία να δουν από κοντά έναν από τους καλύτερους νέους τενίστες στον κόσμο θα έχουν όσοι βρεθούν την Δευτέρα 22 Απριλίου (18:30) στις εγκαταστάσεις του TATΟΪ Club. 

Το TATΟΪ Club και η IMG Tennis, η κορυφαία εταιρεία εκπροσώπησης και προώθησης των διασημότερων αθλητών τένις στον κόσμο, διοργανώνουν μαζί, για 3η συνεχόμενη χρονιά το διεθνές τουρνουά τένις IMG FUTURE STARS by TATOÏ Club, από τις 22 έως τις 28 Απριλίου 2024, και υποδέχονται τους καλύτερους αθλητές τένις στον κόσμο κάτω των 12 ετών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του TATΟΪ Club.



Στον αγώνα επίδειξης της 22ας Απριλίου θα παίξουν ο Χόλγκε Ρούνε και ο  Φρανσίσκο Τσερούντολο. Ο πρώτος αν και μόλις 20 ετών έχει πίσω του μια σημαντική καριέρα με 4 τίτλους και άνοδο στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης τον Αύγουστο του 2023. 

Ο Δανός είναι ένα από τα πιο... hot νέα ονόματα στο χώρο του τένις και η ιστορία έχει γράψει ότι είναι ο τελευταίος τενίστας που κέρδισε σε τελικό Masters τον "βασιλιά" των τουρνουά ATP 1000! 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει τους περισσότερους (40) τίτλους σε Masters και από το 2007 έως το 2023 έχει μόλις 18 ήττες σε τελικούς εκ των οποίων οι 7 από τον Ράφα Ναδάλ και οι 5 από τον Άντι Μάρεϊ. 

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον κέρδισε σε τελικό ήταν ο Ρούνε το 2022 στον τελικό του Paris Masters. Ο Δανός είχε τότε 2 νίκες σε 6 μήνες απέναντι στον Σέρβο αφού μετά τον Νοέμβριο του 2022 τον νίκησε και τον Μάϊο του 2023 στη Ρώμη. 

Holger Rune vs Novak Djokovic For The Title 🏆 | Paris 2022 Final Highlights
Κλείσιμο


Στη 2η φορά ήταν μάλιστα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ο Νόλε. Αυτή ήταν η 2η νίκη του κόντρα σε Νο1 αφού στο δρόμο για τον τίτλο στο Παρίσι, το 2022, είχε κερδίσει και τον Κάρλος Αλκαράθ. 

Απέναντι του στον αγώνα στο  TATOÏ Club θα βρεθεί ο 25χρονος  Φρανσίσκο Τσερούντολο από την Αργεντινή ο οποίος είναι στο Νο21 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει φτάσει και στο Νο19! 

Carlos Alcaraz vs Holger Rune | Paris 2022 Quarter-Final Highlights


Τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα επίδειξης IMG FUTURE STARS 2024 στις 22 Απριλίου 2024, αλλά και για τους ημιτελικούς και τους τελικούς αγώνες που θα διεξαχθούν το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου, είναι διαθέσιμα προς πώληση εδώ. H γενική είσοδος για τον αγώνα επίδειξης είναι με εισιτήριο 50€. Για τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες αντίστοιχα, η γενική είσοδος είναι με εισιτήριο αξίας 10€ .

Στο μεταξύ οι 48 αθλητές τένις στον κόσμο, κάτω των 12 ετών, 24 κορίτσια και 24 αγόρια, θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να αγωνιστούν στα γήπεδα τένις του TATΟΪ Club, αλλά και να παρακολουθήσουν, μαζί με τους γονείς και κηδεμόνες τους, αλλά και τους προπονητές τους, ειδικά διαμορφωμένα για τις απαιτήσεις του αθλήματος, εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και ομιλίες από ηγετικές προσωπικότητες του επαγγελματικού τένις, συμπεριλαμβανομένων στελεχών από τις WTA, ATP, Nike, Wilson και της IMG.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του IMG FUTURE STARS, οι αθλητές, οι προπονητές και οι οικογένειές τους, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες που επιτρέπουν στην επόμενη γενιά των κορυφαίων αθλητών του αθλήματος, να έρθουν κοντά, όλοι μαζί, για πρώτη φορά και να το θυμούνται για πάντα.

Ο επίσημος συνεργάτης ένδυσης, η Nike, θα παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές, και θα συμμετέχει στο πρόγραμμα του Τουρνουά όλη την εβδομάδα. Ο επίσημος συνεργάτης τηλεοπτικής μετάδοσης, για 3η συνεχή χρονιά, είναι η COSMOTE TV.

Όλες οι αθλήτριες και όλοι οι αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας U12, από όλο τον κόσμο, δημιούργησαν και έστειλαν μαζί με την αίτησή τους video, με στόχο να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο IMG FUTURE STARS. Όσοι αθλητές και αθλήτριες τελικά επιλέχτηκαν, ενημερώθηκαν για την επιτυχία τους μέσω video που δημιούργησαν διεθνείς αστέρες του τένις, όπως οι Iga Świątek, Daniil Medvedev, Holger Rune, Casper Ruud, Marta Kostyuk και Mirra Andreeva και άλλοι. Δείτε εδώ ένα μοναδικό video.

Το TATOΪ Club εξασφάλισε και φέτος δύο wild cards για την Ελληνίδα αθλήτρια και τον Έλληνα αθλητή που κατάφεραν να προκριθούν και να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους σε αυτό το Τουρνουά. Όλοι οι συμμετέχοντες ωφελούνται από τη φιλοξενία που παρέχεται από τους διοργανωτές, τα διαπιστευτήρια για γονείς, κηδεμόνες και προπονητές, καθώς και από την πρόσβαση σε πλήρως εξοπλισμένους χώρους αθλητικής αποκατάστασης, σε συνδυασμό πάντα με πρόγραμμα διατροφής και ψυχαγωγίας για εκείνους και τους καλεσμένους τους.

Οι νικητές των δύο κατηγοριών (αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών) του IMG FUTURE STARS by TATOΪ Club εξασφαλίζουν την πρόσκλησή τους στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτάθλημα Eddie Herr International Junior Championship (κάτω των 14 ετών) που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2024, στην Ακαδημία IMG, στο Bradenton της Florida στις ΗΠΑ. Εκτός από τη μοναδική αυτή εμπειρία, οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν χορηγία υποστήριξης από την ΙSDIN, εταιρεία με προϊόντα περιποίησης δέρματος, χρήσιμα για τους αθλητές του τένις.



Ειδήσεις σήμερα:

Σε λίγες μέρες θα είναι καλά και θα σας τα πει ο ίδιος, είπε η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα

Τη δική της «Παναγία των Παρισίων» έζησε η Δανία - Στις φλόγες 400 χρόνια πολιτιστικής κληρονομιάς


Ανάλυση BBC: Γιατί Ισραήλ και Ιράν είναι εχθροί - Οι σύμμαχοι της Τεχεράνης, τα πυρηνικά και η Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης