Στα χνάρια του Κύργιου ο Τζόκοβιτς - «Δεν ξέρω εάν θα υπάρξει νέος προπονητής» είπε ο Σέρβος

Στα χνάρια του Κύργιου ο Τζόκοβιτς - «Δεν ξέρω εάν θα υπάρξει νέος προπονητής» είπε ο Σέρβος

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «χώρισε» με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς και δεν απέκλεισε να ακολουθήσει το μοντέλο του Νικ Κύργιου που δεν έχει προπονητή

djoko_1
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την απόφαση του να διακόψει τη συνεργασία του μετά από έξι χρόνια με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς.

Ο Σέρβος τενίστας που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης κέρδισε τα πάντα στα έξι χρόνια που συνεργάστηκε με τον Κροάτη αλλά δεν... καίγεται να βρει και νέο προπονητή. 

Ενώ τα διεθνή ΜΜΕ γράφουν για Μουράτογλου, Μπέκερ και Ρόντικ εκείνος δεν αποκλείει να βαδίσει στα χνάρια του Νικ Κύργιου ο οποίος έκανε την καριέρα που έκανε χωρίς να έχει προπονητή στο πλευρό του. 

«Ακόμα δεν έχω μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα είναι ο νέος μου προπονητής, ή αν θα υπάρξει γενικά νέος προπονητής. Από παιδί έχω προπονητές, τώρα προσπαθώ να καλύψω μόνος τις ανάγκες του εαυτού μου, να δω με τι νιώθω πιο άνετα. Σε περίπτωση που κάποιος έρθει στην ομάδα μου θα σας ενημερώσω» δήλωσε στο Βελιγράδι ο Νόλε. 

Κλείσιμο
Για τον Ιβανίσεβιτς είπε: «Πρώτα απ' όλα, ο Γκόραν είναι αδερφικός φίλος, δικός μου και της οικογένειάς μου. Είναι ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και το τέλος της επαγγελματικής μας συνεργασίας δεν σημαίνει πως θα σταματήσει η φιλία μας. Ο χωρισμός μας ήταν θετικός, όσο θετικός μπορεί να είναι ένας χωρισμός. Μετά από 5 χρόνια, φτάσαμε σε ένα σημείο που ήμασταν και οι δυο εξαντλημένοι από τη συνεργασία αυτή».




Ειδήσεις σήμερα:

«Έχω ήδη ασκήσει έφεση» - Η αντίδραση της Πισπιρίγκου στο άκουσμα της απόφασης για την ενοχή και τα ισόβια

Έσβησε τούρτα στη Θήβα ο Κασσελάκης και πήρε δώρο γραβάτα - Το βράδυ το πάρτι γενεθλίων στου Ψυρρή


Τι σημαίνει η αύξηση του κατώτατου μισθού στα €830 - Επηρεάζει 18 επιδόματα, τριετίες και το Δώρο Πάσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης