Champions League: Ο Ντέιβις έβαλε λάθος φανέλα για να περάσει ως αλλαγή στο Μπάγερν - Ρεάλ - Βίντεο
Ο Καναδός ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου φόρεσε τη φανέλα του Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς αλλά τελευταία στιγμή την άλλαξε και γλίτωσε το... ρεζίλεμα
Ο Τόμας Τούχελ στο 87 λεπτό του ημιτελικού της Μπάγερν με την Ρεάλ στο Μόναχο για το Champions League αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον Λερουά Σανέ και να περάσει στη θέση του τον Αλφόνσο Ντέιβις.
Ο Καναδός ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου σηκώθηκε για να φορέσει τη φανέλα του για να περάσει στο γήπεδο. Αντί όμως να βάλει τη φανέλα με το Νο19 που έχει το όνομά του στην πλάτη φόρεσε εκείνη με το Νο45 που ανήκει στον Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς.
Alphonso Davies mistakenly puts on the wrong jersey before getting substituted on vs Real Madrid 🤣🤣
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς