Μίλαν - Φιορεντίνα 1-0: O Τεό Ερναντέζ την «λύτρωσε» και ο 15χρονος Καμάρντα έγραψε ιστορία - Δείτε το γκολ

Μίλαν - Φιορεντίνα 1-0: O Τεό Ερναντέζ την «λύτρωσε» και ο 15χρονος Καμάρντα έγραψε ιστορία - Δείτε το γκολ

Στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές επέστρεψαν οι Ροσονέρι - Ο Φρανσέσκο Καμάρντα έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στη Serie A σε ηλικία 15 ετών

MixCollage-26-Nov-2023-12-55-AM-8221
Ήττα, ισοπαλία και ήττα, ισοπαλία ξανά. Τέσσερις αγωνιστικές είχε μείνει μακριά από τα τρίποντα η Μίλαν και ήταν πολλές! Οι Ροσονέρι, παρά τις σημαντικότατες απουσίες, υπέταξαν με... ιδρώτα τη Φιορεντίνα 1-0 εντός έδρας και επέστρεψαν στις νίκες, προσπερνώντας ξανά τη Νάπολι στην 3η θέση της Serie A, βρισκόμενοι πλέον πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx88dot5pmll)


Χωρίς τους Λεάο, Ζιρού, Οκάφορ, Μπενασέρ, Κερ και Καλούλου χρειάστηκε να παραταχθεί ο Στέφανο Πιόλι, συνθήκη που έκανε τον 15χρονο (!) Καμάρντα να ντεμπουτάρει ως αλλαγή και να... γράψει ιστορία. Στο 83ο λεπτό του αγώνα ο Πιόλι έριξε στο ματς τον νεαρό σέντερ φορ, ο οποίος έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στη Serie A σε ηλικία 15 ετών, οκτώ μηνών και 16 ημερών ή αλλιώς 15 ετών και 260 ημερών!

Το wonder kid των Ροσονέρι έχει 500+ γκολ με τα ροσονέρι στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες και στα 15 του πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας με την ανδρική ομάδα της Μίλαν. Οι φίλοι των Μιλανέζων αποθέωσαν τον νεαρό φορ, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του. Ο Καμάρντα ξεπέρασε τον Γουίσντομ Άμι, ο οποίος είχε κάνει το ντεμπούτο του με την Μπολόνια σε ηλικία 15 ετών και 274 ημερών.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx87tnovlg89)


Ο αγώνας

Το... χαμηλό και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις tempo του πρώτου μέρους «έσπασε» στις καθυστερήσεις η ωραία προσπάθεια του Τεό Ερναντέζ. Ο Γάλλος μπακ βρέθηκε στην καρδιά την περιοχής έτοιμος να σκοράρει, όμως ο Παρίζι τον γκρέμισε και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ερναντέζ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ για τους Ροσονέρι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx870jmk9hvd)


Η Φιορεντίνα έψαξε την ισοφάριση στην επανάληψη και ανέβασε τις γραμμές της, γεγονός που χάρισε χώρους στη Μίλαν. Στο 75' ο Τερατσιάνο σταμάτησε τον Γιόβιτς σε τετ α τερ αλλά από αυτό το σημείο και μετά οι Βιόλα πίεσαν με ακόμα μεγαλύτερη επιμονή.

Η θέληση ήταν εκεί για την ομάδα του Ιταλιάνο, όμως τα γεμίσματά της και κάποιες μακρινές προσπάθειες δεν της έδωσαν τίποτα. Η ιστορία βέβαια θα μπορούσε να έχει γραφτεί διαφορετικά εν τέλει. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μαντραγκόρα βρέθηκε σε θέση βολής μετά από κόρνερ όμως από το... μισό μέτρο είδε τον ηρωικό Μενιάν να του λέει εξ επαφής «όχι» με το κεφάλι και να χαρίζει το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx884j8c9tvd)


Τ΄ αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής στη Serie A έχουν ως εξής:
Σαλερνιτάνα-Λάτσιο 2-1
Αταλάντα-Νάπολι 1-2
Μίλαν-Φιορεντίνα 1-0
Κάλιαρι-Μόντσα 26/11
Έμπολι-Σασουόλο 26/11
Φροζινόνε-Τζένοα 26/11
Ρόμα-Ουντινέζε 26/11
Γιουβέντους-Ίντερ 26/11
Βερόνα-Λέτσε 27/11
Μπολόνια-Τορίνο 27/11

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 αγώνες)
Ίντερ 31
Γιουβέντους 29
Μίλαν 26 -13αγ.
Νάπολι 24 -13αγ.
Αταλάντα 20 -13αγ.
Φιορεντίνα 20 -13αγ.
Ρόμα 18
Μπολόνια 18
Μόντσα 17
Λάτσιο 17 -13αγ.
Τορίνο 16
Φροζινόνε 15
Τζένοα 14
Λέτσε 14
Σασουόλο 12
Ουντινέζε 11
Έμπολι 10
Κάλιαρι 9
Βερόνα 8
Σαλερνιτάνα 8 -13αγ.




Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Kακοκαιρία Bettina: Ξεκίνησε η επέλαση - Πυκνή χιονόπτωση σε Κοζάνη και Φλώρινα (βίντεο)

Ανταρκτική: Το μεγαλύτερο παγόβουνο του κόσμου κινείται μετά από 37 χρόνια

Μεσανατολικό: Τρομοκράτες της Χαμάς εκτέλεσαν δύο Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη για «συνεργασία» με το Ισραήλ - Σκληρή εικόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης