Νικολαΐδης για τη νίκη του ΠΑΟ επί της Βιγιαρεάλ: «Το ματς το κέρδισε ο Γιοβάνοβιτς, ψυχρός και ψύχραιμος ο Ιωαννίδης»

Νικολαΐδης για τη νίκη του ΠΑΟ επί της Βιγιαρεάλ: «Το ματς το κέρδισε ο Γιοβάνοβιτς, ψυχρός και ψύχραιμος ο Ιωαννίδης»

Ο Ντέμης Νικολαϊδης ανέφερε ότι ο Σέρβος τεχνικός εξαφάνισε το πλεονέκτημα της ισπανικής ομάδας

demis_1
Για το κλειδί της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League μίλησε  στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαϊδης. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποθέωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος όπως τόνισε κέρδισε το ματς, ενώ μίλησε και για τον Φώτη Ιωαννίδη που πέτυχε το πρώτο γκολ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης 

«Η ποιότητα των παικτών της Βιγιαρεάλ έκανε μπαμ. Αυτό που μού έμεινε από το παιχνίδι είναι ότι το ματς το κέρδισε ο Γιοβανόβιτς. Κατάφερε μια ομάδα που ήταν ανώτερη ποιοτικά, να εξαφανίσει αυτό το πλεονέκτημα της. Η σωστή ομαδική λειτουργία του Παναθηναϊκού εξουδετέρωσε την ποιότητα της Βιγιαρεάλ και έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε μία εύκολη νίκη και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα.

Τον Γιοβάνοβιτς τον έχουμε δει να παίζει Champions League. Δεν μου έκανε εντύπωση το πώς κατέβηκε ο Παναθηναϊκός λοιπόν. Τον έχουμε δει τον Γιοβάνοβιτς και με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Παναθηναϊκος είχε το στοιχείο αυτό στο πρωτάθλημα».

Για το γκολ του Ιωαννίδη: «Μ’ αρέσουν τα γκολ αυτά, σαν το γκολ του Φώτη. Είχα μιλήσει μαζί του. Είναι ψύχραιμος και ψυχρός. Κάτι που το χρειάζεται ένας επιθετικός. Ο Ιωαννίδης φάνηκε από τον τρόπο που πλασάρει, ότι ήταν ψύχραιμος και συνέχεια γίνεται καλύτερος και πλέον πασάρει καλά, παίρνει μέρος στο παιχνίδι. Αφήνει άδεια την περιοχή που έτσι πρέπει να κάνει ένας επιθετικός για να μπορούν να μπαίνουν άλλοι σε αυτή».

Για την βελτίωση του Μαντσίνι: «Μ’ αρέσει η εξέλιξη του Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό. Είναι ήρεμος στον Παναθηναϊκό και είναι πολύ συγκεντρωμένος πια στο παιχνίδι. Και τώρα έτσι φαίνεται και η ποιότητά του και η μεγάλη του ικανότητα, κάτι που δεν φαινόταν στον Αρη. Ο Τσέριν και ο Κώτσιρας ήταν αλάνθαστοι. Για τον Σπόραρ το έχω ξαναπεί. Έχει ένα βιογραφικό που δεν μπορείς να το αμελήσεις. Παρατηρώ και τον Μπερνάρ που ειδικά φέτος είναι ακόμη καλύτερος και ο Παλάσιος επίσης. Παρατηρώ το πώς ακούν τον προπονητή τους».



Ειδήσεις σήμερα

«Ξεπαγώνει» η πώληση των F-35 στην Ελλάδα

Συνελήφθη διοικητής αστυνομικού τμήματος στην Ίο - Ζητούσε χρήματα από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου

«Δεν προκάλεσα εγώ την πόλωση, δεν έχω κοιμηθεί εδώ και τέσσερις ημέρες» δήλωσε ο Κασσελάκης από την Καβάλα

Υπερψηφίστηκε με 158 «ναι» το εργασιακό νομοσχέδιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης