Δάκρυσε η Τζένγκο μετά τον αποκλεισμό στον ακοντισμό: «Έφαγα για δεύτερη φορά τα μούτρα μου» - Δείτε βίντεο

Δάκρυσε η Τζένγκο μετά τον αποκλεισμό στον ακοντισμό: «Έφαγα για δεύτερη φορά τα μούτρα μου» - Δείτε βίντεο

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του ακοντισμού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης

5952112
Η Ελίνα Τζένγκο είναι αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες αθλήτριες του ακοντισμού στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά σήμερα η νεαρή δεν βρέθηκε στην κατάσταση που θα ήθελε και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης με βολή στα 54,27 μ., που δεν ήταν ικανή να την βάλει στις 12 καλύτερες του κόσμου.

Η 22χρονη ξεκίνησε τον αγώνα της με 53,70 μ., σημείωσε το 54,27 μ. στη δεύτερη της βολή κι έβγαλε άκυρη την τρίτη της προσπάθεια, που δεν ήταν όσο μεγάλη θα ήθελε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuzvahc6yp5t)


Η Τζένγκο έχει μπροστά της δύο μεγάλες διοργανώσεις, το Ευρωπαϊκό τη Ρώμης και τους Ολυμπιακούς του Παρισιού στις οποίες θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει αυτό που δεν πέτυχε σήμερα στη Βουδαπέστη. Η αθλήτρια, η οποία την 30η θέση στο σύνολο, μετείχε για δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο, αφού ήταν παρούσα και στη διοργάνωση του 2022 στο Όρεγκον.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuzvn0qm2oht)


Η Ελίνα Τζένγκο με δάκρυα στα μάτια βρέθηκε στη μικτή ζώνη του εθνικού σταδίου της Βουδαπέστης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό εξήγησε ότι ο λόγος που δεν πήρε όπως θα ήθελε σήμερα στον αγώνα της ήταν το άγχος που την είχε κυριεύσει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuzut9uaswl5)
Κλείσιμο


“Η αλήθεια είναι ότι το πίστευα πάρα πολύ για αυτόν τον αγώνα. Ένιωθα έτοιμη. Οι προπονήσεις πήγαιναν καλά. Οι τελευταίες βολές που κάναμε ήταν πολύ καλές. Κλαίω γιατί μου βγαίνει η πίεση όλης της χρονιάς. Έφαγα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα μούτρα μου. Πέρυσι μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήρθε μια επιτυχία. Ευελπιστώ μετά από αυτή την αποτυχία να ξαναέρθει η επιτυχία. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση. Όχι τόσο σωματική όσο ψυχολογική. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για του χρόνου”, τόνισε αρχικά η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ.

“Το άγχος ήταν το Νο1 πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι φέτος άφησα όλη τη χρονιά το άγχος να με επηρεάσει. Σωματικά ήμουν καλά. Νομίζω ότι μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τη νίκη μου το άγχος έπιασε ταβάνι. Θα το ξεπεράσω… Το παθαίνουν αρκετοί αθλητές… Όταν παίρνουμε ένα μετάλλιο θέλουμε συνεχώς να είμαστε στην κορυφή. Αυτό δεν μπορεί να το πετύχουν όλοι. Εμένα το άγχος μου με έχει φάει. Δεν προσέχω την Ελίνα και βγαίνουν αυτά τα αποτέλεσμα”, κατέληξε η 22χρονη πρωταθλήτρια.


ιδήσεις σήμερα:

Παραδόθηκε στην αστυνομία Ηρακλείου ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο «για μία προσπέραση»

Εκκενώνεται η Αμυγδαλέζα, περίπου 700 μετανάστες μεταφέρονται σε άλλες δομές - Δείτε φωτογραφίες

Σικελία και Μάλτα έχουν καλυφθεί από τον καπνό των πυρκαγιών στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης