Διαφώνησε με την τακτική της Μονακό ο Τζέιμς: «Είμαι ο σταρ, θα έπρεπε να περάσουν από μένα οι επιθέσεις»

Διαφώνησε με την τακτική της Μονακό ο Τζέιμς: «Είμαι ο σταρ, θα έπρεπε να περάσουν από μένα οι επιθέσεις»

Ο Μάικ Τζέιμς δεν χώνεψε την ήττα από τον Ολυμπιακό και έψαξε δικαιολογίες στις επιλογές του προπονητή του στην 3η περίοδο

5892944
Ο Ολυμπιακός... ισοπέδωσε τη Μονακό στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού του Final Four με ένα μυθικό τρίτο δεκάλεπτο και 27-2. Οι Μονεγάσκοι είδαν την προοπτική του μεγάλου τελικού να απομακρύνεται και ο Μάικ Τζέιμς μετά το τέλος του αγώνα παραχώρησε δηλώσεις στο λιθουανικό Basketnews.com.

Εκεί, σχολίασε το περιστατικό της έντονης συζήτησης με έναν εκ των βοηθών της ομάδας, ενώ εξέφρασε την άποψη πως λόγω του ότι είναι αστέρας της Μονακό, έπρεπε να περάσουν περισσότερες επιθέσεις από τα δικά του χέρια στο διάστημα που η ομάδα είχε μπλοκάρει.



«Ήταν μια κανονική κουβέντα. Πώς βγήκαμε μετά το ημίχρονο ενός μεγάλου αγώνα. Θα προτιμούσα οι πρώτες επιθέσεις να περάσουν από εμένα, δεδομένου ότι είμαι ένας έμπειρος παίκτης και ο αστέρας της ομάδας» είπε χαρακτηριστικά.

Και προσέθεσε: «Νιώθω πολύ συνειδητοποιημένος και ικανός να βάλω τους παίκτες σε ρυθμό όταν αρχίζουμε τα παιχνίδια και τα ημίχρονα με τις επιθέσεις να περνούν από μένα. Αυτό δεν το κάναμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Εξέφρασα την άποψή μου κι αυτός τη δική του. Προχωράμε.

Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε την ίδια άμυνα με το πρώτο ημίχρονο. Μόλις εμείς αρχίσαμε να κάνουμε λάθη στην κυκλοφορία, χάσαμε κάμποση από την πίστη σε αυτό που κάναμε και ξεφύγαμε από το πλάνο μας. Όταν έχεις κατοχές που δεν πηγαίνουν με το μέρος σου, τότε το καλάθι μοιάζει μικρό».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα

Euroleague, Ολυμπιακός - Μονακό 76-62: Στον τελικό με επική ανατροπή ο Θρύλος

Ρέθυμνο: Ανθρωποκτονία «δείχνουν» τα στοιχεία για τον θάνατο του 46χρονου

Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα 7,3 μονάδων για τη ΝΔ - Από 34% έως 38% η εκτίμηση ψήφου

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης