Οι ελληνικές παρουσίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τσεχίας ολοκληρώθηκαν με τη συμμετοχή του Στέφανου Ντούσκου στον τελικό του σκιφ.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο δεν μπόρεσε να δείξει τον καλό του εαυτό τερματιζόντας στην 6η και τελευταία θέση της κούρσας.
Κανείς δεν μπόρεσε να καταδιώξει και να απειλήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2019, Όλιβερ Ζάιντλερ, ο οποίος χωρίς να αφήσει καθόλου την πρώτη θέση σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τερμάτισε πρώτος με 6:48.67 και πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στην συλλογή του.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Μέλβιν Τουέλαρ (Ολλανδία), κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει τον Ζάιντλερ, όμως με 6:50.12 τερμάτισε δεύτερος και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο.
Ο Βρετανός, Γκρέιαμ Τόμας δεν επέτρεψε στον Νεοζηλανδό Τζόρνταν Πάρι να τον βγάλει εκτός βάθρου. Ενώ ήταν 4ος στα 1.000μ, πέρασε 3ος στα 1.500μ και διατήρησε την θέση μέχρι τον τέλος του αγώνα, αφού τερμάτισε σε 6:51.44, έναντι του 6:52.25 του Πάρι.
Ο Νορβηγός Κεϊτίλ Μπορς ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην 5η θέση μπροστά από τον Στέφανο Ντούσκο με 6:59.45 και ο δευτεραθλητής Ευρώπης τον ακολούθησε με 7:10.64
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.