Ράφα Ναδάλ: «Σημαίνει πολλά για μένα να συνεχίζω στα 36 μου»

Ράφα Ναδάλ: «Σημαίνει πολλά για μένα να συνεχίζω στα 36 μου»

Ο Ράφα Ναδάλ δεν ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση μετά από την κατάκτηση του 14ου Roland Garros και τόνισε ότι δεν περίμενε να παίζει τόσο καλά στα 36 του χρόνια

25797558
O Ράφα Ναδάλ έγραψε ιστορία για ακόμη μια φορά στο Παρίσι.

Έφτασε στους 14 τίτλους στο Roland Garros και τα 22 Grand Slam έχοντας πλέον +2 από τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί από το πρωί ότι ο τελικός θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στην τεράστια καριέρα εκείνος αφού αποθεώθηκε από τους Γάλλους σημείωσε πως συνεχίζει και είναι περήφανος που παίζει στα 36 σε τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο.

Η δήλωση του Ράφα Ναδάλ

«Πρώτα να πω στον Κάσπερ ότι είναι απολαυστικό να παίζω μαζί σου. Συγχαρητήρια για όσα έχεις πετύχει στην καριέρα σου και ειδικά αυτές τις δύο εβδομάδες. Κάνετε σπουδαία δουλειά με την ομάδα σου. Ενα ευχαριστώ σε όλη την ομάδα και την οικογένειά μου.



Συμβαίνουν απίθανα πράγματα φέτος χάρη σε εσάς. Ειδικά στις δύσκολες στιγμές των τραυματισμών, αν δεν είχα την υποστήριξή σας, δεν θα είχε γίνει τίποτα και θα είχα σταματήσει πολύ νωρίτερα. Είναι το καλύτερο τουρνουά του κόσμου για μένα. Για μένα είχα περίεργα συναισθήματα όλο αυτό το διάστημα. Δεν πίστευα ότι θα είμαι ανταγωνιστικός στα 36 μου. Σημαίνει πολλά για μένα για να συνεχίζω να παίζω. Ευχαριστώ πολύ».


Κλείσιμο
Εν συνεχεία ο Ράφα έκανε δηλώσεις και on-court στον Ματς Βιλάντερ και την Μπάρμπαρα Σετ. «Αν δεν το πίστευα, δεν θα ήμουν εδώ. Αν και η προετοιμασία μου φέτος δεν ήταν η ιδανική. Το πρόβλημα στο πόδι μου είναι μόνιμο, όμως τα πράγματα στην Ρώμη έγιναν πολύ δύσκολα. Πόσες ενέσεις έκανα στο φετινό Roland Garros; Πραγματικά, δεν θυμάμαι…»





Ειδήσεις σήμερα

Φρικτό έγκλημα στην Αίγινα: Σκότωσε τη μητέρα του και κατέληξε έξω από εκκλησία να τραγουδά και να χορεύει

Βρετανία: Χάος για τους ταξιδιώτες με ακυρώσεις πτήσεων - Οικογένεια έφτασε με 32 ώρες καθυστέρηση στην Κρήτη

Οι λόγοι που ο Τζόνι Ντεπ αγαπήθηκε όσο λίγοι αστέρες του Χόλιγουντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης