«Η αποβολή των Ρώσων έδωσε ζωή σε ομάδες που δεν το περίμεναν», δήλωσε ο Γιασικεβίτσιους

«Η αποβολή των Ρώσων έδωσε ζωή σε ομάδες που δεν το περίμεναν», δήλωσε ο Γιασικεβίτσιους

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ούνικς Καζάν και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αναμένεται να αποβληθούν κι επισήμως από τη φετινή Euroleague τις επόμενες ημέρες και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις

5463508__1_
Οι αγώνες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Ούνικς και της Ζενίτ έχουν αναβληθεί για έναν μήνα έπειτα από την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία και στις 21 Μαρτίου αναμένεται να αποβληθούν από τη φετινή διοργάνωση.

«Η EuroLeague έθεσε ως deadline για την απόφαση την 21η Μαρτίου, αλλά ξέρω ήδη την απάντηση που θα πάρουμε» τόνισε με νόημα ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν. Και πρόσθεσε πως «είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς οι ρωσικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τη φετινή σεζόν στην EuroLeague».

Θέση επί του θέματος πήρε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός κόουτς της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκ στις ανακατατάξεις που φέρνουν οι τελευταίες εξελίξεις στην κατάταξη της EuroLeague με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι μετρούν τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες και μπήκαν για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης στα playoffs, με τον Σάρας να εξηγεί πως «η κατάταξη χωρίς τα ρωσικά κλαμπ έδωσε ζωή σε μια σειρά από ομάδες που δεν το περίμεναν. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια από αυτές».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρίμηνο πακέτο στήριξης για αδύναμους και μεσαία τάξη -Οι λεπτομέρειες για καύσιμα και ρεύμα

Στο δικαστήριο Φουρθιώτης-Αλεξανδράτου για τα 200.000 ευρώ της Τζούλιας που έκαναν «φτερά»

Μέτρα στήριξης: Στα 22 λεπτά το λίτρο η επιδότηση στα καύσιμα - Πριν το Πάσχα το έκτακτο επίδομα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης