Παναθηναϊκός: Γιόρτασε την κατάκτηση του Κυπέλλου στον Πέτρο Ιακωβίδη - Δείτε βίντεο

Παναθηναϊκός: Γιόρτασε την κατάκτηση του Κυπέλλου στον Πέτρο Ιακωβίδη - Δείτε βίντεο

Πρώτος στο... χορό ο Κάρλος Ζέκα τόσο στην πίστα, όσο και στο τραπέζι - Χαμόγελα και από τον Τάσο Μπακασέτα

iakovidis-pao
Μια δύσκολη σεζόν για τον Παναθηναϊκό με πολλά σκαμπανεβάσματα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Οι «πράσινοι» υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος χθες βράδυ στο Πανθεσσαλικό καθώς επικράτησαν 1-0 του Άρη στο Πανθεσσαλικό με το γκολ του Γιώργου Βαγιαννίδη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μπορεί ο Φώτης Ιωαννίδης να σήκωσε το τρόπαιο στο Πανθεσσαλικό, αλλά οι πανηγυρισμοί δεν σταμάτησαν στον Βόλο. Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε γρήγορα στην Αθήνα και... κανείς δεν πήγε σπίτι του.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες των «πρασίνων» βρέθηκαν τα ξημερώματα στο VogClub Athens, όπου τραγουδάει ο Πέτρος Ιακωβίδης. Μάλιστα, εκεί γιόρτασε και το τρόπαιο της Super League 2, η Athens Kallithea που ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1jc4l7y3h7d)
Κλείσιμο


Ο δημοφιλής τραγουδιστής υποδέχθηκε τους Κυπελλούχους Ελλάδας, τραγουδώντας το τραγούδι «Σήκωσε το τηλέφωνο» και κάλεσε τον Φώτη Ιωαννίδη να σηκώσει το Κύπελλο ψηλά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1jc3rv247vl)

Από τα κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς που χόρευε ασταμάτητα, ενώ φάνηκε πως έμαθε και τι εστί... τσιφτετέλι. Ο Βέρμπιτς επίσης τραγούδησε επί σκηνής, ενώ στο έπακρο φάνηκε να χαίρεται τη δική του βραδιά ο σκόρερ του τελικού, Γιώργος Βαγιαννίδης.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1jbmupyb3jd)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης