Καλαμάτα: Έπιασαν «εισπράκτορα» με 4.000 ευρώ από απάτη σε ηλικιωμένη

Καλαμάτα: Έπιασαν «εισπράκτορα» με 4.000 ευρώ από απάτη σε ηλικιωμένη

Ο «εισπράκτορας» εντοπίστηκε στο κέντρο της πόλης όπου συνελήφθη έχοντας πάνω του 900 ευρώ, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα 3.200 ευρώ

ilikiomeni_sad
Τυχερή στάθηκε μια 77χρονη που έπεσε θύμα απατεώνων και πείστηκε να πληρώσει 4.000 ευρώ για να χειρουργηθεί η κόρη της, καθώς κοντά στο σπίτι της στην Καλαμάτα βρίσκονται πολλές κάμερες. Έτσι, ταυτοποιήθηκε αμέσως ο «εισπράκτορας» στον οποίο παρέδωσε τα χρήματα τα οποία βρέθηκαν.

Η ηλικιωμένη είχε ταραχτεί, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν της τηλεφώνησε ένας άγνωστος που συστήθηκε ως χειρουργός του νοσοκομείου Καλαμάτας, την έπεισε ότι η κόρη της είχε πέσει θύμα τροχαίου και έπρεπε να χειρουργηθεί αμέσως και της ζήτησε να βάλει σε μια τσάντα χρήματα και να τα αφήσει στην είσοδο του σπιτιού της. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξέτασαν το οπτικό υλικό, από το οποίο αναγνωρίστηκε ένας 59χρονος Έλληνας που παρέλαβε την σακούλα με τα χρήματα.

Ο «εισπράκτορας» εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Καλαμάτας όπου συνελήφθη έχοντας πάνω του 900 ευρώ, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα 3.200 ευρώ. Στην συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για απάτη, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν είναι μέλος κυκλώματος ή αν τηλεφώνησε ο ίδιος στην ηλικιωμένη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινούν την Πέμπτη στα ΕΠΑΛ και την Παρασκευή στα ΓΕΛ οι Πανελλαδικές Εξετάσεις - Το πρόγραμμα

Ανάσα στην αγορά κατοικίας - Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb ετοιμάζει η κυβέρνηση


Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ασφαλισμένου ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης