«Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε», είπε ο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

«Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε», είπε ο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Αταλάντα το βράδυ της Πέμπτης στον Πειραιά

martins
Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού και μετά το τέλος του αγώνα στο Μπέργκαμο ενώ η προπόνηση της Παρασκευής για τους Πρωταθλητές Ελλάδας έγινε επί ιταλικού εδάφους.

Από μέρους του Πέδρο Μαρτίνς απευθυνόμενος προς τους παίκτες του στάθηκε στα καλά και τα αρνητικά τους σημεία με την Αταλάντα και στην ήττα με σκορ 2-1. Το διάστημα που του άρεσε περισσότερο και τα τρωτά σημεία των Ερυθρόλευκων κυρίως στο β' μέρος. Στα μείον αναφέρθηκε κυρίως στις στατικές φάσεις και στη λανθασμένη αντίδραση των παικτών του σε αυτές.



Κλείσιμο
Εκτός όλων των άλλων όμως τόνισε προς τους παίκτες του μετά τον αγώνα στην Ιταλία ότι «δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε και ας παίζουμε με έναν τόσο καλό και δυνατό αντίπαλο.

Μπορούμε να είμαστε πιο δυνατοί μπροστά στους φιλάθλους μας. Πάμε πιο δυνατά για να τα καταφέρουμε μπροστά στον κόσμο μας». Ο Μαρτίνς μάλιστα θεωρεί πως το Ολυμπιακός - Αταλάντα θα είναι ένα άλλο ματς και ότι οι Πειραιώτες θα δείξουν την προσεχή Πέμπτη πιο καλή εικόνα. Κατά τα λοιπά ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος στον Βόλο και εκεί θα υπάρξουν αλλαγές στην 11άδα του.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρεις Ελληνες μεταξύ των αγνοουμένων στο πλοίο στην Κέρκυρα

Νικόλ Κίντμαν: «Παγώνει» τους θαυμαστές της με το υπερβολικό φώτοσοπ

Απαγωγή Κυπαρίσση: Σκληρά «παζάρια» από τους απαγωγείς για τα λύτρα - Τι ψάχνουν οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης