Γιάννης Αντετοκούνμπο για Εθνική: «Φαντάζεσαι να δώσουμε χαρά σε 10 εκατομμύρια κόσμο»;

Γιάννης Αντετοκούνμπο για Εθνική: «Φαντάζεσαι να δώσουμε χαρά σε 10 εκατομμύρια κόσμο»;

O Giannis εξέφρασε τη λαχτάρα του για την Εθνική ομάδα και το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τα γαλανόλευκα στο Ευρωμπάσκετ 2022!

4892531
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019, εκεί όπου η Ελλάδα έμεινε εκτός οκτάδας και ο Greek Freak αποβλήθηκε με 5 φάουλ στον αγώνα με την Τσεχία.

Στο μεσοδιάστημα, ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του και μάλιστα ως MVP των NBA Finals, δηλώνοντας πλέον ανυπόμονος να παίξει ξανά για την Ελλάδα. To ξεκαθάρισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV.

«Μακάρι να είμαι υγιής και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε έναν χρόνο! Δεν θέλω να βάλω πίεση... Θέλω να πάμε και να το διασκεδάσουμε... Δεν παίζεις στην Εθνική ούτε για λεφτά, ούτε για τίποτα... Ζεις για να ακούς τον κόσμο να σου λέει "μας έδωσες χαρά που κερδίσαμε... Όταν δεν έχεις κερδίσει, δεν το καταλαβαίνεις αυτό... Πήγα στην παρέλαση των Μπακς και είδαμε 200.000 κόσμο, όλοι τους με χαμόγελο. Φαντάζεσαι να δώσουμε χαρά σε 10 εκατομμύρια κόσμο; Θέλω να είμαι καλά το 2022, θέλω πολύ να τα καταφέρω... Μακάρι... Δεν ξέρω ποιο είναι.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης