Ο Λιάιτς βάζει φρένο στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ

Ο Λιάιτς βάζει φρένο στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ

Η απροθυμία του Σέρβου μεσοεπιθετικού να έρθει στην Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση για τον ΠΑΟΚ, που έχει συμφωνήσει με την Μπεσίκτας

Liajic
Στον ΠΑΟΚ η Νο1 υπόθεση που απασχολεί τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, αυτή του μεσοεπιθετικού, μοιάζει να είναι κολλημένη, καθώς δεν υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη ούτε στην περίπτωση του Άντεμ Λιάιτς, η οποία από ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες.

Ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σερτζέν Γιαλτσίν, με δηλώσεις του μπορεί να επιβεβαίωσε την πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά ο 29χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός δε φαίνεται πρόθυμος να έρθει στην Ελλάδα, με τους εκπροσώπους του να ψάχνονται σε άλλα πρωταθλήματα.

Ο «Δικέφαλος» τα’ χει βρει σε όλα με την Μπεσίκτας, σ’ ότι αφορά τον τρόπο και το κόστος της μεταγραφής, ωστόσο η στάση του ποδοσφαιριστή βάζει φρένο στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκτός από τις περιπτώσεις Τζιοβίνκο και του Λιάιτς οι «ασπρόμαυροι» έχουν εξετάσει και άλλους ποδοσφαιριστές για την συγκεκριμένη θέση, μένει να φανεί μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου αν θα καταφέρουν να κλείσουν κάποια συμφωνία.

Κλείσιμο
Η λίστα και ο Μιτρίτσα
Η ευρωπαϊκή λίστα για τον ΠΑΟΚ κλείνει στις 2 Σεπτεμβρίου και εκεί θα δηλωθεί ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από την New York City FC.

Κάποια έγγραφα που αφορούν τη λύση του συμβολαίου του με την Αλ Αχλί δεν έχουν φτάσει στις ΗΠΑ, οπότε και από το MLS δεν προχωρούν στην αποστολή των δικαιολογητικών για την επισημοποίηση του δανεισμού του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης