Δυναμική παρουσία του ΕΟΚΑΝ στις Παράλληλες Δράσεις του Διεθνή Ποδηλατικoύ Γύρου Ελλάδας 2024

Δυναμική παρουσία του ΕΟΚΑΝ στις Παράλληλες Δράσεις του Διεθνή Ποδηλατικoύ Γύρου Ελλάδας 2024

Εκπαιδευτικά προγράμματα πρόληψης και ενημέρωσης παρουσίασε ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος 2024

EOKAN45
Η κορυφαία ποδηλατική διοργάνωση πρόσφερε έντονες συγκινήσεις σε χιλιάδες λάτρεις της ποδηλασίας συναρπαστικές εικόνες και θεαματικές στιγμές και παράλληλα μέσα από ειδικές δράσεις έδωσε την ευκαιρία σε αθλητές και αθλούμενους να ενημερωθούν για την αξία της άθλησης, της προστασίας του περιβάλλοντος και της συμμετοχής σε ένα καθαρό αθλητισμό χωρίς απαγορευμένες ουσίες.

Στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία του Μ.Αλεξάνδρου όπου εκκίνησε ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 και στην Αθήνα, στο Ζάππειο, την ημέρα της ολοκλήρωσης της διοργάνωσης, ο ΕΟΚΑΝ είχε ειδικό διαμορφωμένο περίπτερο όπου ο Διοικητής του Οργανισμού ιατροδικαστής Δρ. Γρηγόρης Λέων, στελέχη και εκπαιδευτικό προσωπικό υποδέχτηκαν αθλητές και γονείς.

EOKAN46


Κλείσιμο
Το περίπτερο του ΕΟΚΑΝ επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης συγχαίροντας τον Διοικητή και τα στελέχη του Οργανισμού για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν με υπευθυνότητα, προσήλωση και επιστημονική γνώση εναντίον του ντόπινγκ.

« Με σύνθημα Αθλητισμός με αξίες, χωρίς ουσίες, ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει στο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων του ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024. Συγχαρητήρια στον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και στην Cycling Greece για το σχεδιασμό και υλοποίησης της κορυφαίας διοργάνωσης αγωνιστικής ποδηλασίας. Ο ΕΟΚΑΝ είχε μια δυναμική παρουσία μέσα από τις Παράλληλες Δράσεις ενημερώνοντας πως διασφαλίζονται οι αξίες του αθλητισμού και η προστασία της υγείας των αθλητών μέσα από την αποτελεσματική καταπολέμηση του ντόπινγκ», δήλωσε ο Διοικητής του ΕΟΚΑΝ Γρηγόρης Λέων.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Εθνικό πρόβλημα το δημογραφικό, έχουμε εφαρμόσει 60 πολιτικές για στήριξη οικογενειών

Σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια ο θάνατος του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη σε θερμό επεισόδιο με τουρκικό F-16


Τέσσερις συλλήψεις για τα 200 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες στον Πειραιά - Ο Αλβανός εγκέφαλος και τα κέρδη 5 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης