Ολυμπιακοί Αγώνες, Ιστιοπλοΐα: Στην 3η θέση στα Laser ο Παύλος Κοντίδης
Ο Κύπριος ιστιοπλόος, αργυρός Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο, είναι στην κούρσα των μεταλλίων και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Στη δεύτερη ημέρα που διεξήχθησαν ιστιοδρομίες στα Laser (συνολικά έχουν γίνει τρεις) ο Παύλος Κοντίδηςβρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με 9 βαθμούς ποινής.
Ο Κύπριος ιστιοπλόος στις σημερινές ιστιοδρομίες αν και στην αρχή είχε κάποια προβλήματα και έχασε έδαφος, κατάφερε να τερματίσει στην 7η και και 5η θέση αντίστοιχα (μάλιστα στην εκκίνηση της δεύτερης ιστιοδρομίας είχε βρεθείσ την 25η θέση).
Έτσι αφαιρώντας από τη βαθμολογία του την 7η θέση και προσθέτοντας την 4η (που είχε πάρει την Κυριακή στη μοναδική κούρσα που είχε γίνει) είναι στην 3η θέση, πίσω από τον Φινλανδό Τάπερ (5 βαθμούς ποινής) και τον Κροάτη Τόντσι Στιπάνοβιτς (9 βαθμούς ποινής).
Αύριο Τρίτη το πρόγραμμα έχει τρεις ιστιοδρομίες, καθώς θα διεξαχθεί και η 2η της πρώτης ημέρας των αγώνων η οποία διεκόπη άδοξα λόγω της πτώσης της έντασης του αέρα.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.