Ολυμπιακοί Αγώνες, Κολύμβηση: Ο πανηγυρισμός του Αυστραλού προπονητή που έγινε viral

Ολυμπιακοί Αγώνες, Κολύμβηση: Ο πανηγυρισμός του Αυστραλού προπονητή που έγινε viral

Η Αυστραλέζα Αριάρν Τίτμους νίκησε την Αμερικανίδα Κέιτι Λεντέκι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στα 400μ ελεύθερο, κι ο προπονητής της πρώτης Ντιν Μπόξαλ ξέσπασε σε απίστευτους πανηγυρισμούς

Dean_Boxal
Με χρόνο 3:56.69 η Αριάρν Τίτμους από την Αυστραλία έληξε την κυριαρχία της Αμερικανίδας Κέιτι Λεντέκι στα 400μ ελεύθερο της κολύμβησης!

Ο χρόνος της είναι ο 2ος καλύτερος όλων των εποχών κι η νίκη της ήταν μια τεράστια επιτυχία. Όχι απρόσμενη, καθώς η Τίτμους ήταν αυτή που απειλούσε την Αμερικανίδα...

Κι όταν τελικά πήρε την πρώτη θέση ο προπονητής της Ντιν Μπόξαν πραγματικά εκσταστιάστηκε προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στις κερκίδες.

Dean Boxall Celebration - Ariarne Titmus Women's 400m Freestlye win TOKYO 2020


«Δεν ξέρω πως να το περιγράψω... Απλά μου βγήκε έτσι αυθόρμητα και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Νομίζω ότι έκανα όπως ο αγαπημένος παιδικός ήρωας ο Αμερικανός παλαιστής, «The Ultimate Warrior», εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Για να ηρεμήσει ο Μπόξαλ, χρειάστηκε η αγκαλιά ενός εκ των επικεφαλείς της αποστολής της Αυστραλίας, ωστόσο οι αντιδράσεις του δεν αποτέλεσαν έκπληξη για την αθλήτρια του η οποία στάματησε το σερί των 5 χρυσών της Λεντέκι.

«Έτσι είναι ο Ντιν! Ακόμη και στην προπόνηση παθιάζεται με ό,τι κάνει και θέλει κι από τον αθλητή του το 100%». δήλωσε από την πλευρά της η Τίτμους η οποία βούρκωσε κατά τη διάρκεια της απονομής, αφιερώνοντας την επιτυχία της στον προπονητή της.


Ειδήσεις σήμερα: 

Κρήτη: Η απίστευτη ιστορία πίσω από τη διάσωση του ζευγαριού - «Κολύμπησε για ώρες με την τρικυμία, ήταν θαύμα που έζησε»

Κικίλιας: Οι νέοι να εμβολιαστούν έστω και με μία δόση πριν πάνε διακοπές - Έκκληση για τους 55 και άνω

Έγκλημα στη Φολέγανδρο - Το «κατηγορώ» της εισαγγελέως: «Προσβλήθηκε για ασήμαντη αφορμή και σκότωσε τη Γαρυφαλλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης