Ολυμπιακοί Αγώνες, Χρήστου: «Κρατάω ότι είχα μία δεύτερη κούρσα»

Ολυμπιακοί Αγώνες, Χρήστου: «Κρατάω ότι είχα μία δεύτερη κούρσα»

Ο Απόστολος Χρήστου δεν μπόρεσε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στα 100μ ύπτιο και ολοκλήρωσε το βασικό του αγώνισμα στο Τόκιο με την 11η θέση

24491208
Ο αθλητής του ΟΣΦΠ που προπονείται με τον Παναγιώτη Βελέντζα δεν ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα καθώς ήξερε ότι με το 52.77 της Βουδαπέστης μπορούσε με άνεση να βρεθεί στον τελικό.

Η οχτάδα τελικά έκλεισε στο 53.20, έναν χρόνο που είναι σίγουρα μέσα στις δυνατότητές του. Ο Χρήστου έκανε το πιο γρήγορο πέρασμα στο 50άρι από όλους τους αθλητές του ημιτελικού με 25.25, στο δεύτερο μισό όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά του.

Στη μεικτή ζώνη τόνισε τα εξής για την κούρσα: «Έκανα ό,τι μπορούσα. Προσπάθησα να κολυμπήσω πιο γρήγορα από χθες και τα κατάφερα, αλλά δεν ήταν τόσο καλός ο χρόνος και δεν κατάφερα να πάρω την πρόκριση. Το επίπεδο σίγουρα έχει αλλάξει αλλά το ξέρω ότι ήταν στις δυνατότητές μου ο τελικός. Κρατάω ότι είχα μία δεύτερη κούρσα σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες στον ημιτελικό. Έχω πολλές κούρσες ακόμα, δεν ξέρω πως θα συνεχιστεί η διοργάνωση αλλά θα προσπαθήσω να κάνω μία καλή εμφάνιση και στα υπόλοιπα αγωνίσματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης