Με το αριστερό στην πρεμιέρα της η Παρί

Με το αριστερό στην πρεμιέρα της η Παρί

Η Παρί αγωνίστηκε χωρίς επτά παίκτες, μεταξύ των οποίων οι Νεϊμάρ και Μπαπέ που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και ηττήθηκε με 1-0 απο τη Λας για την 1η αγωνιστική της Ligue 1.

psg_vs_lans
Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Λανς στην πρεμιέρα της στην Ligue 1, με τους νεοφώτιστους να εκμεταλλεύονται τις πολλές απουσίες των πρωταθλητών και να πετυχαίνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα για την Λανς ήταν η πρώτη νίκη επί των Παριζιάνων ύστερα από εννέα διαδοχικά ματς.

Μια ήττα, πάντως, που... συγχωρείται για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, ο οποίος δεν είχε στην διάθεσή του εννέα εν δυνάμει βασικούς ποδοσφαιριστές του. Νοκ άουτ λόγω κορονοϊού είχαν τεθεί Κέιλορ Νάβας, Μαρκίνιος, Λεάντρο Παρέδες, Άνχελ ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Κιλιάν Μπαπέ και Μάουρο Ικάρντι.


Εκτός από αυτούς, όμως, ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Σέρχιο Ρίκο, αφού την ημέρα που κανονικά έπρεπε να διεξαχθεί το ματς (29/08), ήταν ακόμα παίκτης της Σεβίλλης. Και, επειδή η Παρί έπρεπε να αγωνιστεί με τα δεδομένα εκείνων των ημερών, δεν είχε δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει. Σαν να μην έφταναν αυτά, όμως, ο Γιούλιαν Ντράξλερ, τέθηκε νοκ άουτ στο ζέσταμα πριν από το παιχνίδι, λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού!

Με την... μισή ομάδα του εκτός, ο Τούχελ υποχρεώθηκε να ξεκινήσει τον 20χρονο Μάρτσιν Μπούλκα κάτω από τα δοκάρια και τους 18χρονους Καΐς Ρουίς – Ατίλ και Αρνό Καλιμουεντό στην επίθεση.

Κλείσιμο
Οι δύο τελευταίοι ήταν οι καλύτεροι της Παρί (μαζί με τον Μάρκο Βεράτι) όσο είχαν δυνάμεις (ειδικά ο πρώτος), αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν ο μοιραίος, αφού από δική του λάθος πάσα, ο Ιγκνάτιους Γκαναγκό πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (57'), φτάνοντας συνολικά στα τρία εις βάρος των Παριζιάνων, τα αγαπημένα του θύματα.

Η φιναλίστ του Champions League, μόλις 18 ημέρες μετά τον τελικό με την Μπάγερν Μονάχου, προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε ελάχιστα την εστία της Λανς και ηττήθηκε μάλλον δικαίως στο ποδαρικό της στην Ligue 1, αλλά με μια ενδεκάδα που, λογικά, δεν θα ξαναδούμε φέτος σε άλλο παιχνίδι της.

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

State Department για Μόρια: Συντονιζόμαστε με την ελληνική κυβέρνηση για την παροχή βοήθειας

Ζαχαράκη: Τι θα γίνει σε περίπτωση κρούσματος κορωνοϊού σε σχολείο

ΠΑΟΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης