ΠΑΟΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα

ΠΑΟΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τον αγώνα με την Μπενφίκα έμειναν οι Λημνιός, Ντάγκλας Αουγκούστο, Γιόσιπ Μίσιτς και Ροντρίγκο Σοάρες - Μέσα ο νεοαποκτηθείς Ζιβκοβιτς

paok
Τους ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με την Μπενφίκα την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Απο την 25άδα που απαρτίζεται η ευρωπαϊκή λίστα του δικέφαλου του Βορρά απουσιάζει το όνομα του Λημνιού, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ έχει συμφωνήσει με την Κολωνία και οι τραυματίες Ντάγκλας Αουγκούστο - Ροντρίγκο Σοάρες και Γιόσιπ Μίσιτς. Νέα πρόσωπα είναι ο νεοαποκτηθείς Σέρβος εξτρέμ Ζίβκοβιτς και ο δεξιός μπακ Λευτέρης Λύρατζης. Μέσα είναι και ο Λέο Μάτος.

Οι 25 παίκτες της λίστας Α είναι οι: Άκπομ, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Νινούα, Πασχαλάκης, Πέλκας, Ρέι, Ζαμπά, Σβαμπ, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Τζόλης, Ζίβκοβιτς, Α. Ζίβκοβιτς.

Στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι: Αβεντισιάν, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Κούτσιας , Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Βρακάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης