Κουτσούκος: Ψευδεπίγραφο το νομοσχέδιο - Λίγα και άτολμα τα μέτρα

4340898

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λεηλάτησε την μεσαία τάξη επεσήμανε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και κατέθεσε τα στοιχεία της ΑΑΔΕ που δείχνουν ότι τα εισοδήματα των συνταξιούχων μειώθηκαν την περίοδο 2014-2017 κατά 15,5%

«Λίγη, άτολμη και λειψή» χαρακτήρισε ο κ. Γιάννης Κουτσούκος την λίστα των θετικών μέτρων που ψήφισε η κυβέρνηση εξηγώντας πως οι αδικίες που προκάλεσε η πολιτική των τελευταίων τεσσάρων ετών δεν αποκαθίστανται.

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας να απαντήσει αν θα ακυρώσει την περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου και αν θα υιοθετήσει την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για παροχή κινήτρων σε νέους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, στις οικογένειες και στους συνταξιούχους.

«Δεν απαντάτε για τη μείωση της φορολογίας στους αγρότες. Δεν απαντάτε γιατί, ενώ επιχειρηματολογούσατε ότι πήρατε από τη μεσαία τάξη για να κάνετε αναδιανομή, δεν τα επιστρέφετε, διότι παραμένουν ψηλά οι συντελεστές φορολογίας και ιδίως οι έμμεσοι φόροι. Δεν απαντάτε στο αίτημα της κοινωνίας για τις εκατόν είκοσι δόσεις και σε αυτά που σας είπαμε τα πολύ απλά, βγάλτε τις ομόρρυθμες εταιρείες από τις κεφαλαιουχικές, να μπουν στις εκατόν είκοσι δόσεις. Είναι ψευδεπίγραφο το νομοσχέδιο. Δεν υπάρχουν εκατόν είκοσι δόσεις, υπάρχουν μόνο είκοσι τέσσερις» τόνισε ο κ. Κουτσούκος.

«Απαντήστε γιατί αυξήθηκαν κατά 55 δισεκατομμύρια τα ληξιπρόθεσμα την περίοδο 2015-2019» ανέφερε σε άλλο σημείο ενώ επανακατέθεσε τα στοιχεία της ΑΑΔΕ που δείχνουν ότι τα εισοδήματα των συνταξιούχων μειώθηκαν την περίοδο 2014-2017 κατά 15,5%.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

galop_siberasmata_art

Σύμφωνα με τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων της Παρασκευής η ΝΔ προηγείται με 6,5- 7 ποσοστιαίες μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ - Τις τελευταίες τρεις ημέρες κερδίζουν έδαφος μικρά κόμματα προσεγγίζοντας το 3% - Πιο εντυπωσιακό το ΜΕΡΑ25 του Βαρουφάκη που καταγράφει «ρεύμα»

4
akar

Αφού αμφισβήτησε ευθέως τον ελληνικό εναέριο χώρο ο  Τούρκος υπουργός Άμυνας κουνά τώρα το δάχτυλο στην Ελλάδα τονίζοντας  ότι οι προκλητικές ενέργειες δεν βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο - Μίλησε εκ νέου για δικαιώματα που πρέπει να γίνουν «σεβαστά»

7