Κουτσούκος: Ψευδεπίγραφο το νομοσχέδιο - Λίγα και άτολμα τα μέτρα

Κουτσούκος: Ψευδεπίγραφο το νομοσχέδιο - Λίγα και άτολμα τα μέτρα

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λεηλάτησε την μεσαία τάξη επεσήμανε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και κατέθεσε τα στοιχεία της ΑΑΔΕ που δείχνουν ότι τα εισοδήματα των συνταξιούχων μειώθηκαν την περίοδο 2014-2017 κατά 15,5%

4340898
«Λίγη, άτολμη και λειψή» χαρακτήρισε ο κ. Γιάννης Κουτσούκος την λίστα των θετικών μέτρων που ψήφισε η κυβέρνηση εξηγώντας πως οι αδικίες που προκάλεσε η πολιτική των τελευταίων τεσσάρων ετών δεν αποκαθίστανται.

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας να απαντήσει αν θα ακυρώσει την περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου και αν θα υιοθετήσει την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για παροχή κινήτρων σε νέους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, στις οικογένειες και στους συνταξιούχους.

«Δεν απαντάτε για τη μείωση της φορολογίας στους αγρότες. Δεν απαντάτε γιατί, ενώ επιχειρηματολογούσατε ότι πήρατε από τη μεσαία τάξη για να κάνετε αναδιανομή, δεν τα επιστρέφετε, διότι παραμένουν ψηλά οι συντελεστές φορολογίας και ιδίως οι έμμεσοι φόροι. Δεν απαντάτε στο αίτημα της κοινωνίας για τις εκατόν είκοσι δόσεις και σε αυτά που σας είπαμε τα πολύ απλά, βγάλτε τις ομόρρυθμες εταιρείες από τις κεφαλαιουχικές, να μπουν στις εκατόν είκοσι δόσεις. Είναι ψευδεπίγραφο το νομοσχέδιο. Δεν υπάρχουν εκατόν είκοσι δόσεις, υπάρχουν μόνο είκοσι τέσσερις» τόνισε ο κ. Κουτσούκος.

«Απαντήστε γιατί αυξήθηκαν κατά 55 δισεκατομμύρια τα ληξιπρόθεσμα την περίοδο 2015-2019» ανέφερε σε άλλο σημείο ενώ επανακατέθεσε τα στοιχεία της ΑΑΔΕ που δείχνουν ότι τα εισοδήματα των συνταξιούχων μειώθηκαν την περίοδο 2014-2017 κατά 15,5%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης