Κουτσούκος στον «Θέμα 104,6»: Ο Πολάκης ευτελίζει το ρόλο του βουλευτή- Τα ίδια κάνουν και οι χρυσαυγίτες

Κουτσούκος στον «Θέμα 104,6»: Ο Πολάκης ευτελίζει το ρόλο του βουλευτή- Τα ίδια κάνουν και οι χρυσαυγίτες

«Το θέμα δεν είναι ο Πολάκης, είναι ο κύριος Τσίπρας που τον ανέχεται και μπορεί κιόλας να τον προτρέπει να φέρεται έτσι», ανέφερε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής 

giannis_koutsoukkis
Σφοδρή επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη, εξαπολύει, μέσω του «Θέμα 104,6», ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Κουτσούκος, με αφορμή τη στάση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, μετά την αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος για το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ που έλαβε από την Attica Bank.



«Ο κ. Πολάκης ευτελίζει το ρόλο του βουλευτή και του υπουργού με όλα αυτά που κάνει. Και λέει ότι είναι και αριστερός, τα ίδια λένε και οι χρυσαυγίτες στη Βουλή κατά των πολιτικών τους αντιπάλων», ανέφερε ο Γιάννης Κουτσούκος.

Όπως είπε «το θέμα δεν είναι ο Πολάκης, είναι ο κύριος Τσίπρας που τον ανέχεται και μπορεί κιόλας να τον προτρέπει να φέρεται έτσι».

Αναφερόμενος στην χθεσινή συνέντευξη που έδωσε ο Παύλος Πολάκης στην ΕΡΤ, ο Γιάννης Κουτσούκος, σχολίασε ότι «σε ένα κανονικό δημοκρατικό καθεστώς δεν θα συνέβαιναν αυτά».

«Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης είναι η ίδια η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός ο που τον έχουν εκεί», τόνισε.

Μιλώντας για το δάνειο των 100.000 ευρώ που έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από την Attica Bank, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής είπε ότι ο κόσμος είναι εξοργισμένος. Όπως είπε ο κόσμος εξοργίζεται που ενώ εκείνοι «τρώνε πόρτα», από τις τράπεζες και δεν μπορούν να πάρουν δάνεια να σώσουν τις επιχειρήσεις τους, ένας άνθρωπος εκμεταλλεύεται την ιδιότητά του ως υπουργός και παίρνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης