ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για Ξηρό: Σε καμία σοβαρή αστική δημοκρατία τα κόμματα δεν αντιδικούν για μεταγωγές κρατουμένων

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για Ξηρό: Σε καμία σοβαρή αστική δημοκρατία τα κόμματα δεν αντιδικούν για μεταγωγές κρατουμένων

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην ανακοίνωση της ΝΔ και στο σχόλιο της ότι «η κυβέρνηση δείχνει στοργή στους δολοφόνους και αδιαφορεί για το αίσθημα Δικαίου»

συριζα_09
Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΔ για την μεταγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού στις φυλακές Χαλκίδας, που ακολούθησαν εκείνη του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου..

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «Η ΝΔ προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών για ακόμα μια φορά» και πως σε καμία σοβαρή αστική δημοκρατία τα κόμματα δεν αντιδικούν για μεταγωγές κρατουμένων.

«Η ΝΔ προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών για ακόμα μια φορά. Σε καμία σοβαρή αστική δημοκρατία τα κόμματα δεν αντιδικούν για μεταγωγές κρατουμένων, όποιοι κι αν είναι αυτοί», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τη μεταγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού. «Τουλάχιστον σταμάτησε να συνδέει τις μεταγωγές με τις φονικές πυρκαγιές. Θα το χαρακτηρίζαμε και πρόοδο για τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΝΔ για τη μεταγωγή Ξηρού:

«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα επιδεικνύει συστηματικά στοργή στους τρομοκράτες δολοφόνους προκαλώντας τις οικογένειες των θυμάτων τους, αλλά και το κοινό περί Δικαίου αίσθημα. Μια κυβέρνηση ανίκανη και κυνική, που δεν μπορεί να προσφέρει στοιχειώδη ασφάλεια στους Έλληνες, φροντίζει ώστε οι τρομοκράτες να αποφυλακιστούν μια ώρα αρχύτερα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης