Κόντρα Γεωργιάδη - ΣΥΡΙΖΑ για την μεταγωγή Κουφοντίνα στις φυλακές Βόλου

Κόντρα Γεωργιάδη - ΣΥΡΙΖΑ για την μεταγωγή Κουφοντίνα στις φυλακές Βόλου

Γεωργιάδης: Το ρουσφέτι έγινε γιατί η κυβέρνηση έχει δεσμούς με την τρομοκρατία - ΣΥΡΙΖΑ: Φαιδρά και χυδαία όσα λέει - «Θεωρώ τίτλο Τιμής να με υβρίζει αυτό το κόμμα», απάντησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

koufontinas-thumb-large
Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την δήλωση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου, ότι «είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το "γιατί" δεν το ξέρω, ας το απαντήσει ο ίδιος. Το ρουσφέτι έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει».
Προσπάθεια επίθεσης στον πρωθυπουργό μέσω άθλιας θεωρίας συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής, καταλογίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ και στον 'Αδωνι Γεωργιάδη.

«Η αλήθεια είναι ότι είχαν καιρό ο Α. Γεωργιάδης και η Ν.Δ. να μιλήσουν για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Αυτό όμως δεν κάνει τα όσα λέει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. λιγότερο φαιδρά και χυδαία» τονίζει το κυβερνών κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Πρόσθετει «το να αποκαλεί "ρουσφέτι" της κυβέρνησης τη μεταγωγή οποιουδήποτε κρατουμένου αποκαλύπτει την αντίληψη που έχουν για την ανεξαρτησία των θεσμών. Και βέβαια δείχνει ότι στην προσπάθειά τους να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα θα επαναφέρουν κάθε άθλια θεωρία συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής».

Άμεση ήταν αντίδραση από τον Άδωνι Γεωργιάδη. «Λοιπόν για να έχουμε καθαρές εξηγήσεις, κάθε φορά που με υβρίζει αυτό το άθλιο κόμμα, το θεωρώ τίτλο Τιμής! Επί της ουσίας λένε ότι ήταν τυχαία και συμπτωματική η μεταφορά σου κατά συρροή δολοφόνου Κουφοντίνα στις Αγροτικές Φυλακές...όσοι θέλετε το πιστεύετε εγώ όχι», έγραψε στο Twitter.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης