Ποτάμι για αξιολόγηση: Η τεράστια καθυστέρηση πληρώθηκε και θα πληρωθεί ακριβά

Ποτάμι για αξιολόγηση: Η τεράστια καθυστέρηση πληρώθηκε και θα πληρωθεί ακριβά

«Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ψηφίσουμε μέτρα-πακέτο», αναφέρει η Σεβαστουπόλεως 

Ποτάμι για αξιολόγηση: Η τεράστια καθυστέρηση πληρώθηκε και θα πληρωθεί ακριβά
«Η αξιολόγηση έπρεπε να κλείσει και η τεράστια καθυστέρηση πληρώθηκε και θα πληρωθεί ακριβά από τους Έλληνες», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Σύμφωνα με την Σεβαστουπόλεως «το 4ο μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σηματοδοτεί το τέλος μιας ολόκληρης εποχής όπου κυριάρχησαν αυταπάτες αλλά κυρίως απάτες. Κάποιοι στις πλατείες των «αγανακτισμένων» έχτισαν τις πολιτικές τους καριέρες. Τα αντιμνημονιακά συνθήματα, ο διχασμός και το πολιτικό bulling στους εκπροσώπους της λογικής, δεν μας έβγαλαν από την κρίση αλλά μας έφεραν απανωτά μνημόνια. Και ο λαός μας πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματα του για τις καταστροφικές συνέπειες του λαϊκισμού. Η εκδίκηση της ιστορίας είναι ότι τα νέα σκληρά μέτρα θα φέρουν ξανά την υπογραφή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Εκεί που θα έδιναν 13η σύνταξη, όλοι θα χάσουν μία ή δύο συντάξεις ετησίως. Και εκεί που θα πήγαιναν το αφορολόγητο στις 12.000€ το μειώνουν στα 5.681€. Και εκεί που θα διέγραφαν μονομερώς το χρέος τώρα θα περιμένουν υπάκουα τη συμφωνία ΔΝΤ-Σόϊμπλε».

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ξεκαθαρίζει ότι «θα μελετήσει αναλυτικά κάθε μέτρο και κάθε λέξη της συμφωνίας και θα τοποθετηθεί υπεύθυνα, χωρίς αφορισμούς και πολιτικούς θεατρινισμούς. Έχουμε ξεκαθαρίσει όμως ότι δεν θα ψηφίσουμε μέτρα-πακέτο. Η χώρα χρειάζεται παραγωγή, δικαιοσύνη των γενεών και αποκομματικοποίηση του κράτους, όροι ασύμβατοι με την ιστορία των κομμάτων εξουσίας και την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».
Κλείσιμο

Το Tweet του Σταύρου Θεοδωράκη 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης