Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες θα ψηφίσει κι ο Ψαριανός

Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες θα ψηφίσει κι ο Ψαριανός

Θετικός μετά τον Λυκούδη εμφανίστηκε κι ο Ψαριανός - Τυχόν προσφυγή στις κάλπες θα ήταν «καταστροφική για τον τόπο», είτε σχηματιστεί κυβέρνηση τον Φεβρουάριο, είτε όχι, τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής

Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες θα ψηφίσει κι ο Ψαριανός
«Θα ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες». Αυτό δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως τυχόν προσφυγή στις κάλπες θα ήταν «καταστροφική για τον τόπο», είτε σχηματιστεί κυβέρνηση τον Φεβρουάριο, είτε όχι. 

Μιλώντας στον «ΣΚΑΙ» εκτίμησε ότι η ιδανική λύση θα ήταν να υπάρξει ένα «εθνικό σχέδιο» για έξοδο από την κρίση, όπως συνέβη στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία. 

Κλείσιμο
«Όμως εδώ είμαστε Αφρικανικό Κατσαπλιανιστάν και αμφιβάλλω αν μπορεί να γίνει», συμπλήρωσε ειρωνικά. 

Οσον αφορά στις πολιτικές κινήσεις της κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ψαριανός εκτίμησε πως οι κύριοι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος «θέλουν να ξεφορτωθούν την καυτή πατάτα» ενώ ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του «δεν θέλει να την αναλάβει».

Θετικός και ο Λυκούδης

Στο μεταξύ, θετικός να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες, δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος μίλησε χθες σε πανελλαδική σύσκεψη της Κίνησης των Μεταρρυθμιστών, επισημαίνοντας τους κινδύνους για τη χώρα από τυχόν αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την τελική απόφαση της σύσκεψης, οι Μεταρρυθμιστές ζητούν: την εκλογή Προέδρου, τον προσδιορισμό ημερομηνίας εκλογών το 2015, την κατάργηση ή περιορισμό του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το πρώτο κόμμα, καθώς και το "σπάσιμο" των μεγάλων περιφερειών και την έναρξη και ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συνταγματικής αναθεώρησης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης