Πρώτη είδηση στον διεθνή Τύπο τα επεισόδια εντός και εκτός Βουλής

Πρώτη είδηση στον διεθνή Τύπο τα επεισόδια εντός και εκτός Βουλής

Πρώτη είδηση για ακόμα μια φορά είναι η Ελλάδα στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Ευρώπης...

Πρώτη είδηση στον διεθνή Τύπο τα επεισόδια εντός και εκτός Βουλής
Πρώτη είδηση για ακόμα μια φορά είναι η Ελλάδα στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Ευρώπης, καθώς το φορτισμένο κλίμα τόσο εντός όσο και εκτός της Βουλής εν αναμονή της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου κυριαρχεί στις ηλεκτρονικές εκδόσεις. 

«Η Ελλάδα επιλέγει το μικρότερο δυνατόν κακό» γράφει η έγκριτη γερμανική εφημερίδα “Die Zeit” σχετικά με τα μέτρα που καλούνται να ψηφίσουν οι Έλληνες βουλευτές και το χάος που θα ακολουθήσει αν τα καταψηφίσουν. «Η Ελλάδα κινδυνεύει να χωριστεί στα δύο. Τα μέτρα λιτότητας που έχουν εφαρμοστεί στην Ελλάδα έχουν οδηγήσει στη μεγαλύτερη συρρίκνωση οικονομίας μετά τον πόλεμο [… ]Η Ελλάδα επιλέγει ανάμεσα στα νέα μέτρα λιτότητας και την καταψήφισή τους η οποία θα οδηγήσει στην πτώση της κυβέρνησης συνασπισμού και στην αμφισβήτηση της συμμετοχής της χώρας στο ευρώ» υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα. 
Κλείσιμο

Για νέο γύρο λιτότητας και επεισόδια έξω από τη Βουλή κάνει λόγο και το BBC. Σε αναλυτική του ανταπόκριση από την Αθήνα το δίκτυο αναφέρεται στις μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές στην Ελλάδα καθώς και στο δύσκολο έργο του Αντώνη Σαμαρά να εξασφαλίσει μια ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή. 

«Διαδηλωτές δέχθηκαν χημικά από την αστυνομία» γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση και η γαλλική εφημερίδα “Le Figaro”. «Περίπου 70.000 διαδηλωτές βρέθηκαν έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα λιτότητας που αναγκάζεται να λάβει η ελληνική κυβέρνηση για να αποτρέψει την πιθανότητα εξόδου από το ευρώ» γράφει χαρακτηριστικά η “Figaro”.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης