Οικονόμου: Ο Τσίπρας πλάθει μύθους χωρίς στοιχεία και αποδείξεις

Οικονόμου: Ο Τσίπρας πλάθει μύθους χωρίς στοιχεία και αποδείξεις

Δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά την επίθεση Τσίπρα - «Είναι βαθιά τραυματισμένος από τις υποκλοπές» είπε για τον πρωθυπουργό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

oikonomou_giannis
Αμέση ήταν η απάντηση της κυβέρνησης στην επίθεση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του πρωθυπουργού λέγοντας ότι «είναι βαθιά τραυματισμένος από τις υποκλοπές».

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να πλάθει μύθους, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις. Για το γεγονός ότι μέρα παρά μέρα προστίθεται κι ένα νέο μέλος των κυβερνήσεών του το οποίο παρακολουθούσε, παραμένει ένοχα άλαλος. Παράλληλα, στην ανάλυσή του για την ενεργειακή κρίση μπλέκει τα πάντα, αλλά ξεχνά το βασικότερο: τη διεθνή της διάσταση. Είναι ολοφάνερο ότι η πραγματικότητα υπερβαίνει τις πολιτικές δυνατότητες του κ. Τσίπρα» επισημαίνεται στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.

Κατά την εισήγησή του στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε πως «η προεκλογική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, για αυτό και το κόμμα πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή εκλογική ετοιμότητα». «Το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν είναι δεδομένο. Το μόνο δεδομένο είναι ότι θα είναι μια μάχη σκληρή, την οποία έχουμε κάθε δυνατότητα να κερδίσουμε», πρόσθεσε.

Με φόντο την υπόθεση των επισυνδέσεων, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε πως «η κυβέρνηση ΝΔ και προσωπικά ο κος Μητσοτάκης είναι πλέον βαθιά τραυματισμένος από την υπόθεση των υποκλοπών. Η υπόθεση έχει βάθος και δεν θα σβήσει ούτε θα ξεχαστεί. Γιατί δεν πρόκειται για κάποια τυχαία περιστατικά, αλλά για ένα μοντέλο διακυβέρνησης. Ο κος Μητσοτάκης δεν έκανε κάποιο λάθος ή κάποια αστοχία. Έτσι κυβερνούσε. Το σύστημα Μητσοτάκη άκουγε όσους ήθελε, όποιους ήθελε και όποτε ήθελε. Όχι μόνο από όταν ανέλαβε την εξουσία».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Τουρκία: Απαράδεκτο η Ελλάδα να δέχεται απειλές και αμφισβήτηση κυριαρχίας

Βρετανία: Πρωθυπουργός και με τη... βούλα η Λιζ Τρας - Ποια είναι η «μαύρη» και ασιατική ομάδα της

Αξιωματούχος ΕΝΙ: Ο αγωγός φυσικού αερίου EastMed θα ολοκληρωθεί πλήρως έως το 2025
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης