Δείτε τη Madonna γυμνή και άσημη στα 18 της

Σε δημοπρασία φωτογραφίες από την εποχή που η Madonna Louise Ciccone ήταν σπουδάστρια χορού στο University of Michigan και πόζαρε γυμνή στο φωτογράφο Herman Kulkens για 10 δολάρια την ώρα

Σε δημοπρασία, που θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα Guccionecollection.com, βγαίνουν άγνωστες φωτογραφίες της Madonna, στις οποίες η 18χρονη τότε σταρ, η οποία εργαζόταν ως μοντέλο, φωτογραφίζεται εντελώς γυμνή.Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί το 1977 όταν η Madonna Louise Ciccone ήταν σπουδάστρια χορού στο University of Michigan και πόζαρε γυμνή στο φωτογράφο Herman Kulkens για 10 δολάρια την ώρα. Δέκα χρόνια περίπου μετά, η Madonna ήταν μια ανερχόμενη σταρ με γνωστές επιτυχίες όπως «Like a Virgin», «Holiday» και Into the Groove» και τα περιοδικά «Playboy» και «Penthouse» θα μπλέκονταν σε μια απίστευτη διαμάχη για το ποιο θα τις δημοσιεύσει.Τελικά και τα δυο αυτά περιοδικά κατάφεραν και δημοσίευσαν τις επίμαχες φωτογραφίες. Η τραγουδίστρια πόζαρε στον Herman Kulke γυμνή τη διετία 1978 μέχρι 1980.ΣΧΟΛΙΑ (5)

Μαπα η κυρια

Ενα συνηθισμενο μετριας εμφανισης κοριτσι με πολυ μικρο στηθος, κοκκαλιαρικο σωμα και με αγοριστικο παρουσιαστικο. Εμφανισιακα αδιαφορη

Θεμις

Προσωπικά , τις φωτο τις ξέρω απ την δεκαετία του 80! οπότε κι είχαν διαρρεύσει στην βόρεια Ευρώπη τουλάχιστον..Ηταν στην αρχή της επιτυχίας της και μας άρεσε (ως κοπέλες συνομήλικές της σχεδόν) που στις εικόνες φαινόταν μια πραγματικότητα πολύ μέτρια και με πολύ...τρίχα! Πάντως μαγκιά της, όλη της η καρριέρα!

Ω

Από μικρή "το 'χε" !!

Αγύριγο κεφάλι

Ε΄, είναι ηλίου φαεινότερο, ότι Η ΙΔΙΑ έδωσε τις φωτογραφίες αυτές προς (παγκόσμια) κυκλοφορία. Μετά, ΔΕΝ φταίνε οι δημοσιογράφοι και οι … παπαράτσι. Μάλλον, ΠΟΤΕ, δεν φταίνε!.. Οι φωτογραφίες αυτές, διδόμενες υπ΄ αυτής προς δημοσίευση, ως εκδήλωση ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟΥ, έρχονται να επουλώσουν, κάπως, τα ψυχική κατάθλιψη που δημιουργεί … ΣΗΜΕΡΑ ο … καθρέφτης, σημαίνων ότι το ΓΗΡΑΣ είναι … εγγύς...Και τις έδωσε για να μάθει ο πολύς κόσμος, πως ήτο (ωραία), όταν ήταν νεαρά…

Sean Penn

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

noelle

Η πανέμορφη Noëlle Koutra είναι Ελληνοτσέχα, με μπαμπά Έλληνα επιχειρηματία και μητέρα Τσέχα παιδίατρο. Εκείνη είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός και των δύο με πολλά ταλέντα και ιδιαίτερη ομορφιά.

ChrKoletsa1

Καλοκαίρι χωρίς φωτογραφίες τις Χριστίνας Κολέτσα δεν γίνεται. Για τον λόγο αυτό επισκεφθήκαμε την σελίδα της στο Instagram και σας ενημερώνουμε.

Eleana6

Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, για τον λόγο αυτό μπορεί να την συναντήσετε στην καντίνα πίσω από το Hilton ή σε αυτήν στην πλατεία Μαβίλης.