Ήθελε ο Βαλ Κίλμερ να εμφανιστεί μέσω ΑΙ σε ταινία; - Τι απαντούν τα παιδιά του

Ήθελε ο Βαλ Κίλμερ να εμφανιστεί μέσω ΑΙ σε ταινία; - Τι απαντούν τα παιδιά του

Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Ήθελε ο Βαλ Κίλμερ να εμφανιστεί μέσω ΑΙ σε ταινία; - Τι απαντούν τα παιδιά του
ΟVal Kilmer «επιστρέφει» στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά μέσα από την τεχνητή νοημοσύνη, στη νέα ταινία As Deep as the Grave, έναν χρόνο περίπου μετά τον θάνατό του.

 
Ο ηθοποιός είχε επιλεγεί για τον ρόλο του Father Fintan, ενός καθολικού ιερέα με έντονη πνευματική σύνδεση με τον πολιτισμό των αυτόχθωνων Αμερικανών, όμως δεν κατάφερε να συμμετάσχει στα γυρίσματα λόγω της επιβαρυμένης υγείας του, καθώς έδινε μάχη με τον καρκίνο του λαιμού τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Παρότι δεν γύρισε καμία σκηνή, ο σκηνοθέτης Coerte Voorhees αποφάσισε να υλοποιήσει το αρχικό του όραμα χρησιμοποιώντας generative AI, με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του ηθοποιού. Η κόρη του, Mercedes Kilmer, αλλά και ο γιος του Jack, στήριξαν την απόφαση, τονίζοντας ότι ο πατέρας τους επιθυμούσε να είναι μέρος αυτής της ιστορίας.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης