Ο Λιάγκας είναι παντού, την Ελίνα την έφαγε η Κάμερον και τα beef βασιλεύουν

Ο Λιάγκας είναι παντού, την Ελίνα την έφαγε η Κάμερον και τα beef βασιλεύουν

Τέσσερις μήνες έμειναν για τις διακοπές και μέχρι τότε παραμένουμε ψύχραιμοι

liagkas-grammeli
Εδωσε συνέντευξη στο «Ενώπιος ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου και συζητήθηκε για ένα τριήμερο και έβγαλε τέσσερις τίτλους. Εκανε υψηλή τηλεθέαση και άνοιξε νέα μέτωπα. Κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη για συνέντευξη και πάλι έβγαλε τίτλους. Σχολιάζει κάθε μέρα τα πάντα και ακόμη και αν αποκαλύψει πως τρώει το τοστ με διπλό τυρί συνιστά θέμα υπερανάλυσης. Ο Γιώργος Λιάγκας συζητιέται, προκαλεί, ανοίγει μέτωπα και δεν υπάρχει μέρα στην τηλεόραση που να μην προκληθεί οποιαδήποτε αψιμαχία και να μην έχει βάλει το χεράκι του. Είναι κι αυτό ταλέντο. Είναι μία χρονιά που έχει τσακωθεί, έχει απολογηθεί, έχει διαμαρτυρηθεί, έχει κλάψει, έχει γελάσει, έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης, έχει δει μονοψήφια σερί και έχει ιδρώσει, έχει διαψεύσει και έχει αποκαλύψει. Η τηλεοπτική εξίσωση του Γιώργου Λιάγκα έχει πολλά μέρη και σίγουρα δεν είναι «προσπεράσιμη». Είναι παντού και όχι άδικα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czi6zzcehn4p)

Ας δούμε μερικά νούμερα τηλεθέασης, τροφή για σκέψη… 26% στο γενικό σύνολο και 17,8% στο δυναμικό η «Famagusta», βράδυ Κυριακής. 3,5% για το τελευταίο “The Break” στον ΣΚΑΪ στο δυναμικό κοινό, με βίντεο - δοξολογία στην Βάσω Λασκαράκη, που τιμήθηκε από τους συνεργάτες της λίγο παραπάνω απ’ ότι ο Τζίμι Φάλον. 500 χιλιάδες τηλεθεατές παρακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου τους «Απαράδεκτους». 1,6% στο δυναμικό κοινό για το «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ το πρωί του Σαββάτου. 577 χιλιάδες τηλεθεατές για το «5Χ5» το βράδυ του Σαββάτου. 1,9% στο δυναμικό κοινό για το «Νύχτα στάσου» το Σαββατόβραδο στην ΕΡΤ. 881 χιλιάδες τηλεθεατές παρακολούθησαν το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» το βράδυ της Κυριακής στον ΑΝΤ1. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η Ελίνα Παπίλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Happy Day» ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί ότι επειδή δεν ανήκει στο κύκλωμα (ας μας πει ποιοι είναι στο κύκλωμα) και επειδή είπαμε ότι δεν δικαιολογείται να την κυνηγούν τα κανάλια σαν να είναι η Κάμερον Ντίαζ, δεν πήγε καλά. Λογικό αν σκεφτεί κάποιος ότι η εκπομπή της άλλαζε κάθε Σαββατοκύριακο περιεχόμενο, η σκαλέτα της ήταν αντικείμενο μελέτης στην τηλεοπτική ιστορία και οι συνεργάτες ποτέ δεν έδεσαν, ενώ η ίδια προκειμένου να είναι παρουσιάστρια είπε «ναι» σε κάτι που δεν γνώριζε καν τι θα είναι και μετά από αυτό ίσως δεν έμαθε τι ακριβώς ήταν. Η Κάμερον φταίει για όλα, παιδιά… Είναι ένα συμπαθητικό και ευγενικό κορίτσι αλλά ίσως να κάνει την αυτοκριτική της. Τηλεοπτικά πάντα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czkscont57ht)

Πολλές οι προτάσεις για την Ευγενία Σαμαρά. Δικαίως, καθώς όλοι αναζητούν νέα πρόσωπα που έχουν «κάτι».

Πόσο ακόμη θα ασχολούμαστε με τα γελοία beef… Με τους ανόητους καυγάδες που στο επίκεντρο έχουν τα τεράστια «εγώ» και τις εμμονές των τηλεοπτικών προσώπων, που νομίζουν ότι ο κόσμος προσκυνά τις καριέρες τους και τους επιτρέπει τα πάντα, ακόμη και τις απρέπειες μόνο και μόνο λόγω δημοσιότητας.

Κλείσιμο
Αναρωτιέμαι για κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα, που απασχολούν συνεχώς την επικαιρότητα για λάθος λόγους ποια ακριβώς είναι η εξέλιξή τους τηλεοπτικά. Ειλικρινά. Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο;

Κουίζ και καληνυχτίζουμε: Ποιο πρόσωπο της ενημέρωσης έκανε δοκιμαστικό για νέο ψυχαγωγικό project;



Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμο 742.000 ευρώ στην εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών «ΑΙΝΟΣ ΑΕΒΕ»

Ταϊλάνδη: Πιλότος έγινε... μαιευτήρας εν πτήσει και βοήθησε μια επιβάτιδα να γεννήσει

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 70χρονος που θώπευσε ανήλικη με νοητική υστέρηση - Τη φίλησα σαν την κόρη μου, είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης