Θεαματική τούμπα διαγωνιζόμενης στο βρετανικό Dancing On Ice!

Θεαματική τούμπα διαγωνιζόμενης στο βρετανικό Dancing On Ice!

H πληθωρική Τζέμα Κόλινς έκοψε την ανάσα του κοινού, αλλά τελικά απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία της μέχρι σήμερα από την επιτροπή

toumpa
Μπορεί να είναι σχεδόν άγνωστη στο ελληνικό κοινό, όμως οι Βρετανοί γνωρίζουν πολύ καλά την πληθωρική Τζέμα Κόλινς.

Η Τζέμα έγινε γνωστή χάρη στην εκρηκτική συμμετοχή της στο ριάλιτι σόου The Only Way Is Essex και έκτοτε προσελκύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα την προσοχή των σκανδαλοθηρικών ΜΜΕ της Βρετανίας, είτε μέσω της προσωπικής της ζωής και των τολμηρών της φωτογραφίσεων, είτε μέσω της δημόσιας «μάχης» της με την παχυσαρκία.

Η Κόλινς, που αυτό το διάστημα συμμετέχει στο talent σόου Dancing On Ice, φόρεσε τα παγοπέδιλά της εχθές το βράδυ και ετοιμάστηκε να καταπλήξει κοινό και κριτική επιτροπή, χορεύοντας στον πάγο με τον παρτενέρ της το κομμάτι της Σελίν Ντιόν, All Coming Back To Me.

Ωστόσο η δήλωσή της πριν το σόου ότι «θα αφήσει τα πόδια της να μιλήσουν και να εντυπωσιάσουν» αποδείχτηκε υπερβολικά αισιόδοξη. Λίγο πριν ολοκληρώσει το νούμερό της, η Τζέμα έφαγε μια θεαματική τούμπα που έκοψε την ανάσα του κοινού.

Εμφανώς ταραγμένη μετά το ατύχημά της, η ριάλιτι σταρ δάκρυσε περιμένοντας να ακούσει τη βαθμολογία της.

Τελικά όμως οι κριτές εκτίμησαν την σκληρή της δουλειά και την βελτίωσή της από την προηγούμενη εβδομάδα και της χάρισαν την υψηλότερη βαθμολογία της μέχρι σήμερα, δίνοντάς της κουράγιο και... απαλύνοντας κάπως τον πόνο της.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης