Το σιθρού φόρεμα της 52χρονης Paula Abdul

Το σιθρού φόρεμα της 52χρονης Paula Abdul

Μία από τις πιο τολμηρές εμφανίσεις της καριέρας της, έκανε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και πρώην κριτής του talent show, «Αmerican Idol»

Το σιθρού φόρεμα της 52χρονης Paula Abdul
Στα 52 της χρόνια ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Paula Abdul, αν κρίνουμε από την τελευταία της εμφάνιση στο μεγάλο φιλανθρωπικό event «Life Ball» στην Αυστρία.

Κλείσιμο


Φορώντας ένα μαύρο μίνι σιθρού φόρεμα, που άφηνε ελάχιστα στην φαντασία, η Abdul έκανε μία από τις πιο τολμηρές εμφανίσεις της καριέρας της. Παρόλο που η δαντέλα του φορέματος κάλυπτε ίσα ίσα το στήθος της και τα επίμαχα σημεία, αυτό δεν εμπόδισε την Paula Abdul να κάνει την χορογραφία της. Με χαρακτηριστική άνεση, η 52χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε κάποιες από τις επιτυχίες της.



Κατά την άφιξη της στο φιλανθρωπικό event, «Life Ball» που διοργανώνεται κάθε χρόνο για ανθρώπους που πάσχουν από Aids, η Paula Abdul επέλεξε μία μακρία απαστράπτουσα ροζ τουαλέτα. Το φόρεμα είχε ένα μεγάλο σκίσιμο στο μπροστινό μέρος της και αναδείκνυε τα καλλίγραμα πόδια της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και πρώην κριτή του talent show «American Idol». Η Paula Abdul είχε πει πρόσφατα για τη συμμετοχή της στο διάσημο show: «Είμαι πολύ τυχερή που βρέθηκα στο show από την πρώτη ημέρα...Το American Idol είναι ένα show που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων. Έτσι, άλλαξε και τη δική μου!»





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης