Ο Γιώργος Αμούτζας περνάει το Πάσχα στον τόπο καταγωγής του, στον Ίασμο Ροδόπης μαζί με τη σύντροφό του, Τάνια Μπρεάζου. Το ζευγάρι βρέθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου, στην περιφορά του Επιταφίου. Μέσα από βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό, πως ο ηθοποιός κράτησε τον Επιτάφιο μεταξύ άλλων προσώπων, ενώ εκείνη τον παρακολουθούσε ανάμεσα στον κόσμο.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Αμούτζας βοήθησε τους κατοίκους της περιοχής μέσα από τη συμμετοχή του στο σήκωμα του Επιταφίου. Η τραγουδίστρια ήταν στο πλευρό του και μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media μερικά λεπτά από τη στιγμή, που σύντροφός της πέρασε από μπροστά της, αλλά και μία φωτογραφία με τον στολισμένο Επιτάφιο.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.