Ο Μίμης Δομάζος έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, όμως αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τη Βίκυ Μοσχολιού.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε για το επάγγελμά του: «Οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να κάνουμε σφάλματα. Πρέπει να είσαι σωστός. Να ξέρεις τι θέλεις».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήμουν ερωτευμένος με τη μπάλα. Κοιμόμουν και ξυπνούσα και το είχα στο μυαλό μου. Η αγάπη μου ήταν η μπάλα, το δέχτηκαν οι σύντροφοί μου. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, ό,τι ήθελα, το έκανα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czms4qfb4h2p)
Όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τον ρώτησε για τη Βίκυ Μοσχολιού, εκείνος αρνήθηκε να απαντήσει.
«Με την Βίκυ Μοσχολιού, όντως μείνατε φίλοι μέχρι το τέλος και μετά τον χωρισμό σας;», τον ρώτησε, με εκείνον να απαντά: «Να μην το συζητήσω, τώρα έχω άλλη οικογένεια. Δεν θέλω να έρθω στα παλιά».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.