Ντέμι Μουρ: Η συμβουλή της σε οικογένειες που έχουν στο περιβάλλον τους άτομα με αφασία

Ντέμι Μουρ: Η συμβουλή της σε οικογένειες που έχουν στο περιβάλλον τους άτομα με αφασία

Η ηθοποιός βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Μπρους Γουίλις, από όταν έγινε γνωστή η διάγνωσή του 

ntemi-mour
Από όταν ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, η οικογένειά του δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του, όπως και η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ.

Η ηθοποιός παρά το γεγονός ότι έχει χωρίσει εδώ και χρόνια μαζί του, έχει άριστες σχέσεις με την οικογένειά του.

Όταν έγινε γνωστή η περιπέτεια που περνάει με την υγεία του, η Ντέμι Μουρ αφοσιώθηκε στη φροντίδα του, όπως και η σύζυγός του, Χέμινγκ Γουίλις.

Φροντίζει μάλιστα, να ενημερώσει και το κοινό του για την εξέλιξη της υγείας του. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός μίλησε στο «SiriusXM» και θέλησε να δώσει μερικές συμβουλές στους ανθρώπους που έχουν στο περιβάλλον τους άτομα με άνοια.

«Νομίζω πως το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσα να μοιραστώ με αυτούς τους ανθρώπους είναι "να τους συναντήσετε εκεί που βρίσκονται"», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν βγάλετε από το μυαλό σας ποιοι ήταν πριν ή ποιοι νομίζατε πως ήταν ή ποιοι θα θέλατε να είναι, τότε μπορείτε να παραμείνετε στο παρόν και να απολαύσετε την αγάπη και την ευχαρίστηση που μπορούν να σας δώσουν».

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν την κατάσταση του ηθοποιού να έχει επιβαρυνθεί. Ωστόσο, κανείς δεν τις έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει.

Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας, είπε στο περιοδικό, ότι η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, η πρώην γυναίκα του, Ντέμι Μουρ και τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός μαζί τους, δεν λείπουν λεπτό από το πλευρό του.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε στο περιοδικό: «Ο Μπρους έχει καλές και κακές μέρες, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες, οι κακές μέρες είναι πολύ περισσότερες από τις καλές. Αυτή η εξέλιξη έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του».

Κλείσιμο
Μια δεύτερη πηγή, δήλωσε ότι ολόκληρη η οικογένεια ζει ουσιαστικά κάτω από μία στέγη. «Είναι εκεί όλη την ώρα. Από τη στιγμή που διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, όλοι μαζεύτηκαν για να κρατήσει στη μνήμη του την οικογένεια και είναι εκεί για να του θυμίζουν συνεχώς, ότι τον αγαπούν. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω του. Δέχεται φροντίδα όλο το 24ωρο και μαζί του είναι πάντα ένα μέλος της οικογένειας» είπε.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο από την ΕΜΥ - Βοιωτία και Εύβοια στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Avgi


Πολυχρονόπoυλος: Δεν έχω στο όνομά μου ούτε ακίνητο ούτε περιουσία


Από ασφυξία ο θάνατος της θείας του Πισάρο, ύποπτος ένας νοσοκόμος της οικογένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης