Τζόναθαν Μέιτζορς: Δεν θα υποδυθεί τον Ντένις Ρόντμαν μετά την καταδίκη του για ενδοοικογενειακή βία

Τζόναθαν Μέιτζορς: Δεν θα υποδυθεί τον Ντένις Ρόντμαν μετά την καταδίκη του για ενδοοικογενειακή βία

Ο ηθοποιός έχασε τη δίκη σχετικά με την υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας

majors_141
Ο Τζόναθαν Μέιτζορς έχασε άλλον έναν κινηματογραφικό ρόλο υπό το φως της ένοχης ετυμηγορίας του στην υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 34χρονος ηθοποιός δεν θα υποδυθεί πλέον τον Ντένις Ρόντμαν στη βιογραφική ταινία του πρώην παίκτη του ΝΒΑ - η οποία έχει προσωρινά το όνομα 4«8 Hours in Vegas» - αφού κρίθηκε ένοχος για κατηγορίες επίθεσης και παρενόχλησης τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το CNN.

Ο Μέιτζορς είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα υποδυόταν τον σταρ των «Chicago Bulls» στην ταινία πριν από έναν χρόνο. Η υπόθεση του «48 Hours in Vegas» περιστρέφεται γύρω από το περιβόητο ταξίδι του Ρόντμαν στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια των τελικών του ΝΒΑ το 1998.

Η παραγωγή της ταινίας είχε αρχικά οριστεί να γίνει υπό την Lionsgate, αλλά το κινηματογραφικό στούντιο δεν εμπλέκεται πλέον και η ταινία δόθηκε πίσω στους παραγωγούς Φιλ Λορντ, Κρις Μίλερ και Αντιτία Σουντ, σύμφωνα με το Deadline. Ο Ρόντμαν είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Τον Δεκέμβριο, ο Μέιτζορς κρίθηκε ένοχος για επίθεση σε βαθμό πλημμελήματος τρίτου βαθμού, απρόσεκτη πρόκληση σωματικής βλάβης και παρενόχληση σε δεύτερο βαθμό μετά από μια υποτιθέμενη οικογενειακή διαμάχη με την πρώην φίλη του Γκρέις Τζαμπέρι στη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο.
shutterstock_1134339038__1_
Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ, Ντένις Ρόντμαν

Κλείσιμο
Μετά την ένοχη ετυμηγορία του, τα Marvel Studios επιβεβαίωσαν στο PEOPLE ότι έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Μέιτζορς, ο οποίος επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει σε διάφορους άλλους επερχόμενους τίτλους του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, συμπεριλαμβανομένης της πέμπτης ταινίας «Avengers». Στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Kang the Conqueror στο «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» του 2023 και εμφανίστηκε στη σειρά της Disney+, «Loki».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος Κόσμος: «Γάζωσαν» τον 44χρονο με πάνω από 80 σφαίρες - Ήταν στόχος εκτελεστών από το 2018

ΣΥΡΙΖΑ: Επίδειξη ισχύος από τον Κασσελάκη - Τα άγνωστα επεισόδια πίσω από τη ρήξη με Πολάκη

Τις σκότωσαν και έπαιζαν θέατρο - Από τον Μουρατίδη και τον Σκιαδόπουλο στον πιλότο των Γλυκών Νερών
 όπου οι κακοποιοί προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης