Τζόναθαν Μέιτζορς: Σπάει τη σιωπή του για την ετυμηγορία που τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή βία

Τζόναθαν Μέιτζορς: Σπάει τη σιωπή του για την ετυμηγορία που τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή βία

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη όπου μίλησε για την πολύκροτη δίκη του

majors_2354
Ο Τζόναθαν Μέιτζορς δήλωσε ότι σοκαρίστηκε και φοβήθηκε όταν οι ένορκοι τον έκριναν ένοχο στη δίκη για ενδοοικογενειακή βία.

«Στέκομαι εκεί και η ετυμηγορία βγαίνει. Λέω, "Πώς είναι δυνατόν αυτό με βάση τα στοιχεία, με βάση τα στοιχεία της κατηγορούσας αρχής, πόσο μάλλον τα δικά μας στοιχεία; Πώς είναι δυνατόν;"», δήλωσε ο πρώην σταρ της Marvel στο ABC News Live στην πρώτη του συνέντευξη μετά την καταδίκη του στις 18 Δεκεμβρίου.

Ο 34χρονος ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για μία κατηγορία πλημμελήματος τρίτου βαθμού επίθεσης και μία κατηγορία παρενόχλησης δευτέρου βαθμού κατά της πρώην συντρόφου του Γκρέις Τζαμπάρι.
Κλείσιμο
Οι ένορκοι αθώωσαν τον ηθοποιό για δύο άλλες κατηγορίες για επίθεση και βαριάς μορφής παρενόχληση με διχασμένη ετυμηγορία.
Αναμένει την καταδίκη του για τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, η οποία θα λάβει χώρα στις 6 Φεβρουαρίου, αλλά έχει ήδη δηλώσει ότι θα ασκήσει έφεση στις καταδίκες του.

«Είμαι πραγματικά ευλογημένος. Περιβάλλομαι από ανθρώπους που με αγαπούν, που νοιάζονται για μένα. Αλλά αυτό ήταν πολύ, πολύ, πολύ δύσκολο και πολύ δύσκολο και μπερδεμένο με πολλούς τρόπους», δήλωσε ο Μέιτζορς. «Αλλά στέκομαι όρθιος».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έχει δει τη μικρή του κόρη, Έλλα, λόγω της υπόθεσης εναντίον του.

«Όλα έχουν φύγει. Και τώρα είμαι μόνο εγώ, ξέρετε, και η υπέροχη, ξέρετε, σύντροφός μου, η Μίγκαν [Γκουντ], και τα σκυλιά μου», είπε.

Αν και η ετυμηγορία των ενόρκων ανέφερε ότι πίστευαν ότι ο Μέιτζορς επιτέθηκε στην τότε φίλη του, ο ίδιος επέμεινε ότι το έκανε ακούσια, λέγοντας ότι σήκωσε την Τζαμπάρι και την έβαλε σε ένα τζιπ, το οποίο ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη» της ζωής του.
«Τη σήκωσα και την έβαλα πίσω στο αυτοκίνητο. Προσπαθώ να την ξεφορτωθώ. Προσπαθώ να ξεφύγω από αυτήν, όπως δείχνει και το βίντεο, καταλαβαίνετε;», είπε. Και πρόσθεσε: «Το δεύτερο μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, ότι προσπαθώ να την κρατήσω στο αυτοκίνητο».

Ο ηθοποιός αρνήθηκε επίσης σθεναρά ότι έστριψε το χέρι της Τζαμπάρι και υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει πώς απέκτησε τα τραύματά της.

«Πήγε να πιάσει το τηλέφωνο. Κρατούσα το τηλέφωνο. Τράβηξα το τηλέφωνο πίσω. Ήρθε από πάνω μου, μου έσφιξε το πρόσωπο και με χαστούκισε. Αυτό είναι το μόνο που θυμάμαι», είπε.

«Μακάρι να ήξερα. Αυτό θα έδινε σαφήνεια. Αυτό θα μου έδινε κάποια γαλήνη γι' αυτό» ανέφερε ο Μέιτζορς.

Εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ απάντησε στο ABC News Live, λέγοντας εν μέρει ότι μιλάνε μόνο στο δικαστήριο.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στην Ελληνική Αστυνομία: Η επιστροφή Χρυσοχοΐδη

Αγία Παρασκευή: Αποβάλλεται δια παντός από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής που έκανε bulling στον 14χρονο

Εξαφάνιση 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη στο διαμέρισμα που ζούσαν καταγγέλλει ο σύντροφός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης