Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με κίνηση - ματ, βασίλισσα στην τηλε - σκακιέρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με κίνηση - ματ, βασίλισσα στην τηλε - σκακιέρα

Παρουσιάστρια του «Shopping Star» πλέον η καλλονή, αιφνιδίασε τους πάντες και έκανε την πιο απρόσμενη μεταγραφή της χρονιάς αφού προηγήθηκε πολύ παρασκήνιο

iliana
Αξέχαστη η ατάκα της Βίκης Καγιά πριν από καιρό «Οποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει». Είχε ειπωθεί με περισσή αυτοπεποίθηση και είχε εκπλήξει τους ακροατές της για δύο λόγους. Πρώτον για την σιγουριά της και εν συνεχεία για την πρωτοβουλία της να εκπροσωπήσει ένα κανάλι, που ούτε της το ζήτησε αλλά ούτε και ποτέ άφησε προς τα έξω να εννοηθεί κάτι ανάλογο.

Φυσικά κάθε φράση δεν λέγεται απλά για να ειπωθεί. Λέγεται προκειμένου να μεταφερθούν τα σωστά μηνύματα στους κατάλληλους αποδέκτες. Εν προκειμένω στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, και από σπόντα ίσως και στην Ελενα Χριστοπούλου, η οποία αποχώρησε από το κανάλι, ωστόσο πάντα υπήρχε ένα υπαινικτικό φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών που θύμιζε ζευγάρι, το οποίο χώρισε λόγω τρίτων και όχι γιατί δεν ήταν ερωτευμένο…

Κι επειδή ο νόμος της τηλεόρασης θέλει τα κανάλια να κάνουν πολλές φορές κινήσεις, που κανείς δεν φαντάζεται, μόλις χθες ανακοινώθηκε η μεταγραφή της Ηλιάνας στο Star και μάλιστα σε ρόλο παρουσιάστριας στο «Shopping Star», στην θέση δηλαδή που ήταν μέχρι πρότινος η Βίκη Καγιά.
shopping_star
Κλείσιμο

Το παρασκήνιο είναι μεγάλο και όπως θα έλεγε κάποιος, κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Δηλώσεις, υπαινιγμοί, σπόντες, αιχμές και στην μέση μία τραυματισμένη συνεργασία των δύο γυναικών , οι οποίες ποτέ δεν ομολόγησαν την κόντρα τους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προτίμησε να περιγράψει ένα γενικότερα κακό κλίμα δίχως ονόματα. «Γύρισα στην Ελλάδα γιατί ήμουν στην Αμερική και ή θα τα κατάφερνα ή όχι στο μόντελινγκ, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Είχα άγχος γι αυτό. Αρρώσταινα περισσότερο, ήταν δύσκολο να καταλάβω τη δουλειά, γιατί ήταν η πρώτη φορά που το έκανα και προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο. Βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ μετά είχα μία εγχείρηση. Στη δεύτερη σεζόν ήμουν πολύ άσχημα έκανα εγχειρήσεις, έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος θα το καταλάβαινε γιατί τη μία έπαιρνα βάρος, την άλλη έχανα. Ήταν εφιάλτης αλλά προσποιούμουν».
iliana_papageorgioy

Υπήρχαν κι άλλες δηλώσεις, κι άλλες αιχμές. Και ήταν ξεκάθαρο περί τίνος επρόκειτο, καθώς οι σχέσεις με τους άλλους συνεργάτες ήταν εξαιρετικές…

Από την άλλη, η Βίκη Καγιά ποτέ δεν κρύφτηκε αλλά ούτε και αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούγονταν σε εκπομπές, όσα γράφονταν σε εφημερίδες και ιστοσελίδες και φυσικά όσα δήλωνε η Ηλιάνα…

«Είναι κουραστικό γιατί προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ρωτήστε την ίδια. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν ανταλλάξαμε κακή κουβέντα, δεν υπήρξε ποτέ άσχημο κλίμα, δεν ξέρω τι να σας πω ειλικρινά. Πληγώθηκε ποιος; Από μένα; Δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια εντύπωση ότι την πείραξε κάτι γιατί είχαμε μια συνεργασία άρτια δύο χρόνια. Με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεν της το σήκωσα; Όποτε θέλει ας πάρει, εννοείται. Προσπάθησε ποτέ να μου μιλήσει και δεν της σήκωσα το τηλέφωνο; Μου φαίνεται περίεργο το «δεν είχε το περιθώριο να μου μιλήσει». Ήμασταν δίπλα - δίπλα δύο χρόνια. Ποιο περιθώριο χρειάζεται για να μιλήσει κάποιος σε κάποιον; Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάγαμε για όλα τα άλλα, κάναμε την πλάκα του αιώνα, ήμασταν στα ταξίδια μέρες ολόκληρες μαζί και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για ποιο λόγο; Αυτό πρέπει να σας το απαντήσει μόνο η ίδια».
my_style_3

Δεν έχει νόημα η περαιτέρω ανάλυση. Ακολούθησαν μερικά unfollow, mute και η ζωή και η καριέρα των δύο συνεχίστηκε. Η μία αποχώρησε και η άλλη επέστρεψε. Εκεί από όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα της όπου από το 2018 μέχρι το 2020 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στο Greece’s Next Top Model. Ακολούθησαν μερικά όχι και τόσο επιτυχημένα τηλεοπτικά βήματα. Το 2019 παρουσίασε το MadWalk – The Fashion Music Project, ενώ το δύσκολο κομμάτι θα έρθει το 2020 στον Alpha, όπου παρουσίασε την ψυχαγωγική εκπομπή “Pop Up” σε μία περίοδο όπου το κανάλι πέρασε πολύ δύσκολα στην ψυχαγωγία του λόγω λανθασμένων επιλογών και ακολούθησε το “Style me up”. Το 2022 εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ παρουσιάζοντας το ριάλιτι “Love Island”, κάτι που θα μπορούσε και να είχε αποφύγει, αφού δεν της ταίριαζε ιδιαίτερα.

Στη συνέχεια αν και η συζήτηση που έγινε την ήθελε παρουσιάστρια στο “My Style Rocks”, βρέθηκε την τελευταία στιγμή στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής. Η σεζόν ήταν επιτυχημένη και η χημεία με τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη ήταν πολύ καλή γι αυτό και το κανάλι θέλησε να ανανεώσει την συνεργασία για έναν ακόμη χρόνο. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι σε λίγες ημέρες θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα στο Γαλάτσι, ξαφνικά η Ηλιάνα παραιτήθηκε. Η πληροφορία ότι το Star την είχε προσεγγίσει εδώ και καιρό ήταν γνωστή. Πλέον επιβεβαιώθηκε και όλα έδειχναν πως το μοντέλο, αν και σε διακοπές στα Κουφονήσια και στη Μύκονο, μπόρεσε να κάνει τα κατάλληλα ραντεβού και να επιστρέψει εκεί απ’ όπου όλα άρχισαν. Όχι δίχως την συμβουλή της Ελενας Χριστοπούλου. Της μάνατζερ που πάντα την φρόντιζε προσωπικά και επαγγελματικά. Και πάντα αφουγκραζόταν τις συνθήκες. Και πάντα περίμενε. Την κατάλληλη στιγμή. Η οποία ήρθε. Το “Shopping Star’ έχει νέα παρουσιάστρια: την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Στο Star από το οποίο αν και έφυγε, τελικά επέστρεψε θριαμβευτικά.

Ειδήσεις σήμερα:Προς Μαγούλα το μεγάλο μέτωπο φωτιάς που ξεκίνησε από Δερβενοχώρια
Στους 40 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος – Παραμένουν οι ισχυροί άνεμοι

Το πρώτο θερινό crash test για την κυβέρνηση - Σε θέσεις μάχης ο κρατικός μηχανισμός για τις πυρκαγιές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης