Ο τραγουδιστής έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ««Πρωινό Σουσού».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1bs3rfop7i9)
«Θα με έβλεπα στη Eurovision, γιατί όχι; Δεν έχω πρόβλημα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.
Για την 11η θέση που κατέκτησε η Μαρίνα Σάττι, ο Αναστάσιος Ράμμος σχολίασε: «Μια χαρά, 1 και 1, δύο άσσοι. Από τη στιγμή που παίρνεις μέρος σε κάτι πάει να πει ότι είσαι νικητής. Η Μαρίνα νίκησε για όλους εμάς στην Ελλάδα που δεν πήγαμε».
Τέλος, για την Ανδρομάχη και τον Γιώργο Λιβάνη είπε: «Το γνωρίζω. Έχω επικοινωνήσει με τα παιδιά, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι το μωράκι υγιές».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας